Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Max

Hozzászólások

(#6229) NyMRooD válasza Kaba (#6227) üzenetére


NyMRooD
őstag

Igen én ezt értem, felfogtam és elfogadom (bár hülyeségnek tartom, hogy ennyire lekorlátozzák) de a 24.hu is írta, hogy az a lista külföldről van, szóval a kérdésem / problémám még fenn áll, miért nem tájékoztat normálisan az HBO Magyarország, miért kerülik a kérdést és az HBOGo kompatibilitásának a megváltoztatását miért nem közölték előre vagy adtak ki közleményt utólag? Ők a balf@sz*k vagy az anyacég tiltotta meg nekik?

Hivatalos tájékoztatás a 24.hu szerint:
"Az HBO hivatalos közleménye szerint az HBO Max eszközök és platformok széles skáláján lesz elérhető, többek között okostévéken (bizonyos Samsung, LG és Android TV platformon), streaming eszközökön (Apple TV 4K és Google Chromecast), játékkonzolokon (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One és Xbox Series X|S), mobiltelefonokon és táblagépeken (iPhone, iPad, iPod Touch és Android), valamint online a www.hbomax.com weboldalon." - nesze semmi fogd meg jól, egyértelmű, hogy a régebbi Samsung és LG tévéken nem fog menni, de ugye nem derül ki, hogy hol a határ.

Szerintem ez fontos része lenne a tájékoztatásnak, főleg, hogy az HBOGo előfizetések automatikusan váltanak, de a hivatalos infók nélkül csak március 8. derül ki, hogy mennifog-e a max a meglévő készüléken. Mivel nekem most megy a GO (és tegyük fel nem néztem utána, hogy kint mi a helyzet a Max appal) jogosan feltételezhetem, hogy ez is fog. A váltásnál majd persze megtudom, hogy mégsem, nem tudom majd használni amíg nincs új tévém vagy okosítóm, de azokról sem tudom, hogy milyet vegyek, mert a magyar gárdának nincs kedve ezt közölni.

Rengetegen fognak ezzel szívni, sőt ahogy látom itt a korábbi kérdéseket, még akkor is problémát okozna sokaknak ha az hbo max oldalán kiírnák, hát még így.

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Max
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.