Új hozzászólás Aktív témák

• Pete55555

addikt

Nos, b*szogatom a kis Creative mélynyomómat, hogy vajon mi lehet a baja.
    Ugyebár működik, szólnak a szatelitek is, de csak bal oldalt, a jobb oldaliak nem.
    Találtam egy oldalt, ahol csinált egy kapcsolást neki, viszont ebből nem tudok kiindulni, mert nem tudom melyik kivezetés hol van, neki megvolt az eredeti vezérlő, csak elromlott...

Találtam egy másik típusúhoz való kapcsolást is, itt leírja melyik kivezetés hol van, de az enyém viszont nem ilyen...

Jöjjön a kép:

Na, ez úgy néz ki, hogy a kék kábelt benyomom, akkor bekapcsol a cucc. A fehéret hozzáérintem a kékhez, akkor max hangerő. Illetve a két alsó kivezetés a ledé.
    Elméletileg ennek nem lehet a balanszát szabályozni, de az 5.1-esét lehet, méghozzá úgy, hogy ha 10v-ot kap akkor csak a bal oldal szól, 5v-nál szól mindkét oldal, 0-nál a jobb oldal.
    Oda azt írták, hogy 2db 5kOhmos ellenállást kell sorba kötni aminek egyik vége a gnd, másik a + a közepe pedig a képzeletbeli poti középső kivezetésére.

Ki mit tud ehhez hozzászólni ? :D
    Szvsz valahogy működnie kellene, mert az alaplapon nincs semmi sérülés, égésnyom, se púpos kondi, tehát csak a "vezérlés" részével kéne kezdeni valamit.

Új hozzászólás Aktív témák