Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA IV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:47:21

LOGOUT.hu

Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25850) Pala válasza rup1u5 (#25846) üzenetére


Pala
veterán

Köszönöm a válaszod, ez tényleg hasznos volt! :R:R

Akárhogy is, mivel sokat játszok GTA-val (és Crysis-szel, valamint a Crysis 2 is várós nálam, ami megintcsak NV által szponzorált játék), valószínűleg nekem inkább a GTX-ek felé kéne hajlanom. Nézegettem még GTX470-et is, de attól a kártyától kicsit félek, hogy meghalna :) (nem tudom miért, sok rosszat hallottam az első fermikről, valahogy kicsit bizalmatlan vagyok feléjük nézve, bár a 470-es teljesítménye és ára is rendben van, de zabálja az áramot és melegszik is...nehogy nekem kinyúvadjon néhány hónap után :F ) Lehet, rászánom magam és beújítok egy 570-re, azzal kapcsolatban nincsenek félelmeim.

"Ráadásúl 4890-el botrányosan alacsony minimum fps-eket produkált a játék." - És bizony, ezt most én is tapasztalom a 4870-el, időnként 20fps közeli értékeket bámulok, főleg az EFLC-ben. Mikroakadást szerencsére nem nagyon vettem észre, bár néha megesik, mikor ráfordulok egy nagyobb nyílt terepre vagy belátható területre.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA IV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.