Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-19 16:30:21

LOGOUT.hu

Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5589) ZooLee válasza grosy (#5587) üzenetére


ZooLee
őstag

@nord: Szerintem is hallgass rá, de abban, hogy nézd meg őket! Minél többet. Menj el egy olyan helyre, ahol több olvasó ki van állítva (BestByte, eDigital, MediaMarkt) hogy össze tudd hasonlítani őket, kézbe venni, kipróbálni (nem kell ott megvenni, utána mehetsz a "szakboltokba", internetre).
Nem érdemes elzárkózni semmi elől sem látatlanba (pl. érintőkijelző), mert lehet, hogy mégis az a jobb neked. Ajánlhatunk neked itt sokfélét, de mindenkinek benne lesz a szubjektivitása is. És ott van a tied is, hogy neked mi felel meg a legjobban, hogyan szoktál olvasni, hol szoktál olvasni, melyik kézzel fogod a könyvet, stb. aggleány cikkében benne vannak ezek a szempontok, legalábbis nagyon sok belőlük, de ez is csak egy része, és leginkább azt mutatja meg, hogy mennyi minden szempont lehet.

Én például a "logikus legyen a könyvtár" igényed alapján kapásból azt mondanám, hogy használj Calibre-t, igaz az a gépeden fut, de platformfüggetlen, megoldja a keresési, rendezési igényeidet, és még a PDF-olvashatóságon is segít. A legjobb a rendezés szempontjából az öreg Sony olvasó volt, az mindenféle tag alapján képzett listákat automatikusan, na ezt most egyik olvasó sem tudja. Viszont pl. a Kindle keres az összes metaadatban, nagyjából helyettesítve a rendezést. Nekem ez megfelel, másnak meg nem. Ahogy aggleány írta, a jelenlegi igényeidnek olvasó nincs, valahol alakítani kell, vagy rávenni valakit, hogy gyártson neked olvasót :) , vagy megkeresni az igényeidhez legközelebb állót, vagy az igényeken változtatni tapasztalati alapon.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.