Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Ígéretemhez hűen hétvégén újra tesztelek:
THL W200S, Umi X1 Pro, Iocean X7 HD
Első benyomások.
Az UMI-t bontottam ki és wow! Kivettem és meglepett, nem kicsit, nagyon! Nem nyöszörög, nem recseg, teljesen masszív, minőségérzetet ad minden téren. Bekapcsolva a képe gyönyörű, rögtön fényképeztem is vele, képek hamarosan. A gombok világítanak... óriási pozitív meglepetés, ez így elsőre sokkal jobban egyben van, mint az inew v3, értsd SOKKAL!
Második volt az Iocean. Kibontva a hátlap kicsit nyöszög, olyan inew feeling, bekapcsolva egy nem stock droid fogadott, a képe szép, az ikonok át vannak dolgozva, elég jó a design, természetesen ezzel is lesznek képek. A gombok nem világítanak, de fehérre vannak festve és félhomályban is nagyon jól látszanak, igazi design telefon ez.
Harmadik a Thl. A hátlapot úgy kell baltával levágni róla, annyira illeszkedik, de nem olyan masszív, mint az UMI, ha kicsit erősebben fogom meg nagyon picit nyöszörög. A képe a legszebb a három közül, de alig van különbség. Ezzel is lesznek képek. Gombok világítanak, ez egy elég elegáns telefon szerintem.
Nos bevezetőül ennyit, hétvégén lesz több teszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest