Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• diegho

nagyúr

Ígéretemhez hűen hétvégén újra tesztelek:

THL W200S, Umi X1 Pro, Iocean X7 HD

Első benyomások.

Az UMI-t bontottam ki és wow! Kivettem és meglepett, nem kicsit, nagyon! Nem nyöszörög, nem recseg, teljesen masszív, minőségérzetet ad minden téren. Bekapcsolva a képe gyönyörű, rögtön fényképeztem is vele, képek hamarosan. A gombok világítanak... óriási pozitív meglepetés, ez így elsőre sokkal jobban egyben van, mint az inew v3, értsd SOKKAL!

Második volt az Iocean. Kibontva a hátlap kicsit nyöszög, olyan inew feeling, bekapcsolva egy nem stock droid fogadott, a képe szép, az ikonok át vannak dolgozva, elég jó a design, természetesen ezzel is lesznek képek. A gombok nem világítanak, de fehérre vannak festve és félhomályban is nagyon jól látszanak, igazi design telefon ez.

Harmadik a Thl. A hátlapot úgy kell baltával levágni róla, annyira illeszkedik, de nem olyan masszív, mint az UMI, ha kicsit erősebben fogom meg nagyon picit nyöszörög. A képe a legszebb a három közül, de alig van különbség. Ezzel is lesznek képek. Gombok világítanak, ez egy elég elegáns telefon szerintem.

Nos bevezetőül ennyit, hétvégén lesz több teszt.

Új hozzászólás Aktív témák