Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-06 13:22:11

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20198) LonGleY válasza Tyer (#20194) üzenetére


LonGleY
veterán

Egy kicsit pontatlanul írtam, ugyanis teljes Magyarország térképről van szó, városokkal, utakkal, különféle transzportációs vonalakkal, kilátókkal, templomokkal, minden kis vacakkal. A budapesti térkép valószínűleg nem kiegészít, csak egyszerűsít, ha valakinek csak az kellene. Szóval ki vannak dolgozva javarészt a kis települések is, de hiányosság is nyilván akad.

De ha úgy értetted a hozzászólásod, hogy vajon mikor rendeződnek a mostani hiányosságok, azt nem tudom. Mint minden térkép, fejlődik ez is. OpenStreetMap alapú.

---

Tudtok még jó OpenStreetmap alapú térképet, amibe nem csak többnyire magyar vonatkozású részleteket tudok letölteni? Pl. teljes Szlovákia stb. Nem kell, hogy magyar nyelvű legyen, és az sem gond, ha nem OpenStreetmap, de ez eddig a legszimpatikusabb így, hogy látom a bringautakat és a magassági adatokat is. A HuMap egyszerűsége és sebessége bejön, bár picit lehetne kifinomultabb, meg ugye országok tekintetében támogatóbb.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.