Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:10:54

LOGOUT.hu

Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12981) Petykemano


Petykemano
veterán

Tl:dr
Én is beléptem az rx 470 klubba

Volt egy giga r7 360, ami már eleve furcsán magas fordulatszámmal pörgétte mindig a ventit. 1 év után el is kezdett zúgni zöröni. Visszavittem gariztatni. Aztán visszaszóltak, hogy hát nekik már el se indult, a nagyker küldött újat. Elképzelésem sincs, mi történhetett, mert a zörgés ellenére nekem azért még működött. De mindegy. Megkérdeztem, hogy ráfizetéssel vihetek -e inkább egy másikat. És Rendben volt.

Xfx 470 4gb BE (470p4ldb6) és msi 470 gaming között vaciláltam és végül az xfx-re esett a választásom két okból: elsősorban a méret miatt, az msi 4cm-rel hosszabb és 2cm-rel szélesebb és én idővel szeretnék kisebb házban költözni ebből a monstrumból és nem szerettem volna, hogy a gpu mérete megkötés legyen. Másodsorban a vrm és RAM hűtés miatt. Láttam hőkamerás felvételeket az msiről és hát ott a vrm jó meleg volt. Tudom, hogy 90° nem gond, de úgy voltam vele, hogy hát azért így könnyű jónak látszó hűtést csinálni.

Egyelőre jónak tűnik. Félpasszív, desktopon 50° körül alakul. Még csak a train feverrel próláltam ki, 1200+mhz-en szaladt. Néha bekapcsolt a venti. Eközben a gpu only fogyasztás 40w körül ingadozott. Persze nyilván a train fever nem a legizzasztóbb játék, meg lehet, hogy az i5 650 se hajtja ki ahogy kéne, de ezekkel az értékekkel elégedett vagyok.

Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.