Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6486) Fr3eWar


Fr3eWar
őstag

Ma megjött a Secretlab Titan XL EVO 2022 Secretlab SoftWeave™ Plus Fabric Cookies & Cream szék (milyen szép rövid neve van)
Első benyomások, számomra kényelmesen kemény az ülőfelület (a korábbi Vertagear PL6000-es nagyon ki volt már ülve és átjött egyes alkatrészek nyomása).
Nagyon jó hogy a két oldalán az "oldaltartó" anyagrész nagyon puha, puhább sokkal mint az ülőfelület, így nem nyom egyáltalán, kereszberakott lábbal sem zavart semmit.
A deréktámasz jól beállítható.
A háttámla két oldalán elég merevek a kitüremkedő oldaltámaszok, de szerencsére olyan messze vannak egymástól, hogy a meglehetősen széles vállam is nagyon kényelmesen elfér közte.
Az anyag durvább mint gondoltam, sima tapintású, de nagyon vastag szálúnak érződik, kicsit olyan mintha egy törölközőt tükör simára vasalnánk.
A szaga olyan mintha egy kőolajfinomítóba gyártották volna, remélem hamar elmúlik, mert rendesen fejfájást okoz.
A kartámaszban van két oldalt secretlab fém biléta, azt nem sikerült beragasztani, csak be van pattintva és lötyögés közben zörög, egyelőre ez az egyetlen zajforrás a székből. (majd kiszedem és egy kis szilikonnal visszaragasztom a helyére)

Ha kérdésetek van nyugodtan írjátok meg.
Én 187centivel és ~110Kg-val használom.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.