Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50833) 7600 GS válasza szab.tam (#50826) üzenetére


7600 GS
addikt

33 éves az autó, szóval már bőven oldtimer, lehetne is rá csináltatni OT-s rendszámot, de kéne pár módosítást végezni (pl gyári rádió visszaszerelése, tetőablak helyének befoltozása mert gyárilag nem volt benne), így marad a "normál" rendszám. Amúgy '92 óta van az autó a családban, svájci import, tulajdonképpen full extrás volt a maga korában. Még azért alakítani kell rajta, a külseje 90%-ban kész van már, még a fehér felnik és a felújított hátsó lökös hiányzik. Belsejével picit több meló lesz, de az is kész lesz nyár végére, plusz ugye valami értelmes hangrendszer is kell.

KisTücsök:: Nem, Golf I/II, Jetta I/II lett volna, de rájöttem hogy a jelenlegi anyagi helyzetem nem tenné lehetővé egy saját autó fenntartását, ezért marad az "Arany Sas" kipofozása. :)

Ezt az oldtimer Volkswagen mániát pedig nem tudom elmagyarázni, ezt érezni kell (hu, ez nagyon szép lett, de a lényege ez). Ugyanez a helyzet áll fent az agyontuningolt Honda-knál is, annak is egy feelingje van. :) Integra biztos tud róla mesélni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.