Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#156867) BenHans válasza Tibiajax (#156864) üzenetére


BenHans
addikt

Nem csodálkozom, a B-C keret megérdemli amit mondtatok, Mou és az alap nem.
Ezeknek a kis taknyoknak most kellett volna sziporkázni ha esik ha fúj, mert eddig sírt a szájuk hogy jaj kevés a lehetőségük bizonyítani, de meg akarnak küzdeni a helyükért.
Ne haragudjon már meg de Kumbullát lefocizza a pályáról Smalling, Reynolds jóindulattal Salernitana szint, Villar nulla fizikum pedig brutál technikás kb Iniesta lehetne ha az az alázat és mentalitás is párosulna hozzá, stb.
Hát na, tök jogos, hogy Mou elmondta tovább kell erősíteni akár már a télen, mert a Roma 13 olyan játékosból áll akik megütik a megfelelő szintet ahhoz, hogy BL hely és dobogó legyen a cél. De ezek kis taknyos fiúcskák, akik a megaláztatást sértettséggel és behúzott farokkal tűrik, egy Pellegrini és egy Abraham a helyükben ment a szurkolókhoz bocsánatért.

Lehet szidni Hókuszpókot, de legalább őszinte. Korrekt volt amit mondott.
--------
Friedkinék előtt ismét le a kalappal. Elvileg vissza fogják téríteni valamilyen módon a 400 szurkoló költségeit.
--------
#156862 Peterhappy: :D szerintem Nedvednek.... ;] Egyelőre amúgy senkinek, ha megerősítik a csapatot a tulajok és jó helyzetbe hozzák, akkor De Rossinak kell majd leülnie a padra.
Ott nem lesz facolás, meséltem a sztorit hogy milyen jó pedagógus volt kapitányként ha valakit meg kellett védeni, (pl Rüdiger) de azért a habitusa megvan ahhoz, hogy a kaki is megálljon valakiben.

#156863 venember83: Remélem igazad lesz. Én álmodom egy jól felépített rendezett (stadion) hátterű Rómáról, amit Friedkin minden bizonnyal meg is fog adni, és akkor egy De Rossi - edző és Totti - Sportigazgató felállás rendesen megdobogtatná a szívem.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.