Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#145901) Cartevo


Cartevo
őstag

A Premier ligában futballozik 1 volt újpesti.

(#145902) Citroware válasza Richard! (#145896) üzenetére


Citroware
addikt

(#145903) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Na Henderson szerdára egy sürgősségi értekezletre hívta össze a PL csapatkapitányait, hogy reagáljanak a Szuperliga tervezetére.

Még majd a vak focisták fúrják meg az egészet :D

Ugyanakkor Borisz ma találkozott a hat "szakadár klub" szurkolói csoportjának képviselőivel, és azt ígérte nekik, egy törvénnyel meg fogja akadályozni a Szuperliga létrejöttét :C

A PL maradék 14 csapata pedig egyhangúlag elutasítja a Szuperliga-tervezetet. Ezeknek semmi se jó, a project big picturet is megfúrták októberben, de azért a vastag százmillókat amit a top6-nak köszönhetnek és igazságosan elosztják a ligában azt köszönik szépen zsebrevágják.

(#145904) mephi666 válasza DeathAdder (#145903) üzenetére


mephi666
nagyúr

Inkább ezt a "futottak még" európa-bohócligát kellene kukázni... ha már mindenképp hülyeséget akarnak erőltetni, legyen valami "bukottak ligája", ahol a bajnokságok kiesői versenyezhetnének egymással, kis pénzmag reményében, ami segítheti a visszatérésüket :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#145905) sh4d0w válasza hobizoli (#145884) üzenetére


sh4d0w
félisten
LOGOUT blog (1)

Valószínűleg az UEFA beígérte a BL reformját, csak "elfelejtették" közölni, hogy mindez 3 év múlva lesz... Amikor meg kiderült, a 12-ek felfújták az arcukat és bejelentették az SL-t.

https://www.coreinfinity.tech

(#145906) Cartevo válasza DeathAdder (#145903) üzenetére


Cartevo
őstag

Szurkolókkal? Ez elég kampányízű.

(#145907) BenHans válasza Tibiajax (#145888) üzenetére


BenHans
addikt

Na hozd azt a kötelet. Majd sorsot húzunk ki köti a nyakára és ki rúgja ki alóla a széket.
"Ugyan mi változna a Szuperliga miatt? Semmit nem befolyásol, hogy ez a három csapat pluszbevételhez jut, hiszen így is 80 éve a Juventus, az Inter vagy az AC Milan nyeri a bajnokságot" - vélekedett az ESL alelnöke, Andrea Agnelli.

Remélem őt is megtalálja pár maszkos fegyveres.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#145908) Cartevo válasza BenHans (#145907) üzenetére


Cartevo
őstag

Egyrészt ők nyerik a bajnokságot, másrészt 1 kis országrész elviszi a BL-helyeket.

(#145909) DeathAdder válasza mephi666 (#145904) üzenetére


DeathAdder
veterán

De tényleg hülyék mint a segg, az orruknál nem látnak tovább, aztán lehet sajnálni szegény kiscsapatokat, akik csak focizni akarnak... én nem mondom hogy jó az ESL irány, viszont roppantmód élvezem UEFÁ-ék remegését. viszont valamit lépni kellett.

De ezeknek tényleg semmi sem jó, eddig pont a PL klubok voltak a Szuperliga szerű képződmények legkomolyabb visszatartó ereje, de legutóbb a kisebb klubok megfúrták a big picturet ugyanúgy a saját önző, kapzsi és rövid távú gondolkodásuk miatt, és legalább 2-3 éve blokkolnak minden reformkísérletüket odahaza, egy coviddal súlyosbított helyzetben viszont lépni kellett, most meg néznek mint a hal a szatyorban.

Mondjuk szolidaritási pénzként így is négyszer annyit kapnának mint az UEFA-tól, ráadásul felülről nyitott lenne, vagyis ahogy nőne az ESL bevétele, úgy nőne ez az összeg is...

Gyanítom egy mai sajtóval nagyon hasonló "meghalt a futball" mondatok hangoztak volna el a Bosman szabálynál, a PL indulásánál, a BL indulásánál, meg az olyan reformokkal hogy 3-4 klub instant főtáblás lehetett már egy bajnokságból.

Még szerencse, hogy 1928-ban nem volt twitter, amin el lehetett volna temetni a futballt, amiért a mocskos FIFA megcsinálta a saját sorozatát profi(!!!!!!) játékosokkal, ahelyett, hogy maradt volna az olimpia keretein belül :D

(#145910) Datsyuk válasza DeathAdder (#145903) üzenetére


Datsyuk
aktív tag

James Corbett [link]
I was sent a copy of the so-called Super League document earlier today and have spent the afternoon doing some number crunching on it.

The plan envisages one off payments of up to €350 million to the fifteen founder members, but only six clubs would receive the full amount with five of the initial members receiving just €100 or €112.5 million.

Moreover, there is an 'equal' share of revenue that is not equal at all. The qualifiers are excluded from half of this pot of money (worth around €1.85 BILLION)

At the same time, the organisers have shown their contempt for rewarding sporting success. You get given a ton of money for playing (about €180m for the group stage), but prize money is quite small - worth perhaps €30m extra for winning it. Which is small change, really

At the same time, if, say Leicester or Everton, were to qualify and actually win it - despite everything being skewed against them - they would earn around half the amount Barca or Real would be guaranteed JUST FOR COMPETING IN THE GROUP STAGE

(#145911) DeathAdder válasza Datsyuk (#145910) üzenetére


DeathAdder
veterán

De még mindig jobb mintha egy UEFA nevű szervezeten keresztül menne át a pénz aki lefölözné a nagy részét, a maradékot meg elosztaná a klubok között.

Az UEFA-FIFA kombónak volt egy rakás ideje, hogy lépjen valamit, mert roskad az egész. Ehelyett mi is volt... Katar, nemzetek ligája, konferencia liga, több meccs, Blatter, Platini, FFP :)

(#145912) BenHans válasza DeathAdder (#145911) üzenetére


BenHans
addikt

Igen, látjuk, hogy nektek és pár még magát elitnek pozícionálónak megéri.
Nem ez volt a kérdés, hogy ezek a csapatok alanyi jogon oda akarnak ülni ahová csak akarnak, mert megtehetik.
Az is megvan, hogy rövidebb volt a takaró mint gondolták, de nem akarnak szembenézni a következményekkel, mert milyen lenne már ha el kéne adni a sztárokat, és szégyenszemre viszaesni a középmezőnybe. Magyarán ez nem feltétlen futballelit, hanem gazdasági elit, ami nem akar bukni, sőt megúszni és gyarapodni.
A PL lufi után tudtam, hogy tetszeni fog, csak azonnali változás legyen ugyebár, mindegy hogy mennyi mást lökünk szakadékba ha rajtuk taposva egyesek feljebb jutnak onnan.
Látom ez nagyon megy most, változtatni bármi áron, bűnös helyére leporolt bűnösöket állítani.

Kívánom, hogy bukjanak bele! :) Sem VB sem EB, sem BL, sem EL mostantól, a bajnokságból kizárni stb stb.
Eddig ment a duma a nagy gazdasági alapon való működésről, milyen jó hogy azt mindig a saját tükrökép szépítésére lehet használni. A Bayern úgy néz ki mégis korrekt, a tiszta 'pool meg most lépett koalícióra az örökké szidott Cityvel.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#145913) Datsyuk válasza DeathAdder (#145911) üzenetére


Datsyuk
aktív tag

Hogy Rummenigét idézzem: A megoldás, a költségek csökkentése. A SL csapatok a saját adósságukat próbálják megoldani. De a megoldás nem az, hogy egyre többet és többet költesz. Végletegik elmentünk ami a költségeket illeti, mindannyian. Itt az ideje, hogy egy kevésbé arrogáns játékot játszunk.

"The solution is to reduce costs... it's time to play a less arrogant game."

(#145914) Cartevo válasza DeathAdder (#145911) üzenetére


Cartevo
őstag

Az USA is 1 érv, hogy ott a főbb sportágak régóta így működnek. Valami oka csak van.

(#145915) jbalint18


jbalint18
tag

UEFA is preparing a counter-attack in the Super League. UEFA is working with english investment fund to come up with new LOC that would have a starting budget of 4.5 billion € but which could go up to 7 billion.(Mohamed Bouhafsi) :U

(#145916) Cartevo válasza jbalint18 (#145915) üzenetére


Cartevo
őstag

League Of Champions?

Sokáig eljuthatnak a szlávok, ha elkerülik pl a Bayernt, és addigra megszedik magukat.

(#145917) forceberg válasza Datsyuk (#145913) üzenetére


forceberg
veterán

Ez szóba sem jöhet... ha épésszel tudnának gondolkodni, nem lennének ekkora adósságok.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#145918) bandus


bandus
veterán

De Zerbi, a Sassuolo edzője: "Nem akarom irányítani a csapatomat a holnapi mérkőzésen, mert a Milan a Szuperliga alapítóinak egyike. Ezt közöltem a vezetőséggel és a játékosokkal is, de ha a klub kényszerít, akkor megteszem."

fuck logic, ennek meg mi értelme? :D tényleg elgurult sokaknál a gyógyszer.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#145919) viharhozo válasza DeathAdder (#145911) üzenetére


viharhozo
addikt

De még mindig jobb mintha egy UEFA nevű szervezeten keresztül menne át a pénz aki lefölözné a nagy részét,

Ezt felejtsetek mar el!

Ez a legfrissebb:

Tehat a 3,86 milliardos bevetelbol 3,41-et (89%) kozvetlenul visszaosztanak a kluboknak + szovetsegeknek. Tehat marad evi 450 millio, de azert vannak koltsegek is (EB-selejtezok, birokuldes), tehat amit kozvetlen magara kolt az UEFA az max. evi ~200 millio euro. Messit pont ki lehet belole fizetni egy evre.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#145920) Phoen|x válasza BenHans (#145912) üzenetére


Phoen|x
őstag

" Magyarán ez nem feltétlen futballelit, hanem gazdasági elit, ami nem akar bukni, sőt megúszni és gyarapodni."

A pénzmosási és egyéb hasznos szándékok mellett vajon mi a péklapátért vette meg orosz, amcsi, arab, tájföldi meg az Isten tudja milyen tulaj ezeket a klubokat? Ez már rég el lett rontva, amikor beengedték őket. Akkor is csak a szerencsétlen szurkolók hőbölögtek, már ahol.

Go Gunners!

(#145921) BenHans válasza Phoen|x (#145920) üzenetére


BenHans
addikt

Ezt a kockázatelemzőikkel beszéljék meg.

#145919viharhozo: Ezt kerestem, köszi!

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#145922) Cartevo válasza Cartevo (#145916) üzenetére


Cartevo
őstag

Ha netán a Fradi sokáig eljutna itt, akkor áldhatjuk a Süperlig szervezőit, mert azért lesz LOC.

(#145923) Phoen|x válasza BenHans (#145921) üzenetére


Phoen|x
őstag

Pontosan ezt tették és azt javasolták nekik, hogy az a legkevésbé kockázatos opció, ha saját maguk írják a szabályokat. :K
Röviden tömören ennyi. Nem mintha egyetértenék vele, hogy ez a jó irány, de ha végig tudják vinni és sikeres lesz akkor így járt az UEFA.

Go Gunners!

(#145924) BenHans válasza Phoen|x (#145923) üzenetére


BenHans
addikt

Ha kibújnak a felelősségük és egyben adósságaik alól, mert különben nem tudnák tartani az elit profilt.
Kartell. Remélem el lesznek lehetetlenítve.

forceberg: Á ez lényegtelen, ez a helyes út, csak a fúj fúj UEFA.
Részemről fejet hajtok a Bayern előtt, hogy ebben az ügyben erős bástyaként szolgál.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#145925) forceberg válasza BenHans (#145924) üzenetére


forceberg
veterán

Azok a bizonyos befektetők... na azok majd a pénzüket rajtunk akarják majd behajtani. Pl. külön összeg /mérkőzés, vagy sokkal drágább kábeles díjcsomagok. A semmiért nem száll a JP. okádék sem...

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#145926) Phoen|x válasza forceberg (#145925) üzenetére


Phoen|x
őstag

Persze. Mocskosul ezt az amcsi vonalat akarják tolni. Még a végén a rájátszásra/döntőre vagy akármire is majd külön kell előfizetni stb.

Go Gunners!

(#145927) Cartevo válasza jbalint18 (#145915) üzenetére


Cartevo
őstag

Azért ezt dörzsölten csinálják. A 12-ből átcsábítanák a 3 három bajnokot, ami nagy érvágás.

(#145928) DeathAdder válasza BenHans (#145912) üzenetére


DeathAdder
veterán

A legkevésbé azzal értek egyet hogy 15 klub alanyi jogon akar ott részt venni, kvázi akármit csinálhatnak, nem tudnak kikerülni onnan, sőt ez az egy ami leginkább zavar az egészben.

Szakadékba viszont senkit nem akar senki lökni, a piramis ugyanúgy maradna, sőt az alsó fokhoz még több is jutna, mint az EFL és a UEFA együttes ajánlatai.

A topklubok a rájuk telepedő szervezet(ek) miatt nem voltak képesek maximalizálni a bevételeiket, emiatt pedig veszteségesek. Magyarul: ők ki tudnák termelni a költségeiket és képesek lennének továbbra is növekvő pályán tartani az ágazatot, de ehhez nekik kell szabályozniuk a kereteket, mert ők futják a kockázatok nagyját is.

A covid miatt így alapvető bajba van az egész sportág, és mindenki szart rá, illetve az UEFA erre a problémafelvetésre annyit bírt mondani, hogy legyen több meccs, de nem kaptok több irányítási jogot.

Hát jött az arconcsapás, ezt minimum fél éve zsírozzák már a világ egyik legnagyobb befektetési bankjával, a legnagyobb streaming szolgáltatóval, meg az összes többi európai sztráklubbal.

Mondom ha korábban lett volna akkora csatorna mint a közösségi média ugyanígy remegett volna mindenki minden reformnál, mint most. Kezdetben még a BEK is keményen beleavatkozott az első osztályú bajnokságok struktúrájába, aztán hogy visszasírják mégis, mondjuk egy szaros ligakupa felépítését azóta sem sikerült módosítani.

Amúgy a PL lufidnak az is elég lenne ha a top6 lefölözné a bevételek nagy részét, mint a többi bajokságban az a világ legtermészetesebb dolga, és nem lenne igazságosan szétosztva, hogy az ilyen Westhemek is vehessenek 60 milliós játékosokat, meg játszanak 700 milliós stadionban. Ezt nem ők érték el, kizárólag a top6-nak köszönhetik, nélkülük a béka segge alatt lennének, és lesznek is ha vannak olyan hülyék hogy kizárják őket.

Azon meg le legyenek álmatlan éjszakáid ha valóban megvalósul a szuperliga akkor maximum pár éven belül a Bayern is ott lesz.

[ Szerkesztve ]

(#145929) jbalint18 válasza Cartevo (#145927) üzenetére


jbalint18
tag

Egy nemzetközi póker vagy blackjack játszma zajlik most. Ez már nem sport. Viszont ha az uefa tényleg megcsinálja ezt akkor perez nagyot ment (. a vén kókler . )

(#145930) ZavaBalazs válasza DeathAdder (#145928) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

"Azon meg le legyenek álmatlan éjszakáid ha valóban megvalósul a szuperliga akkor maximum pár éven belül a Bayern is ott lesz."

ha. de azzal, hogy a bayern erős bástyaként ellenáll, pont a megvalósulást ássa alá.

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#145931) DeathAdder válasza jbalint18 (#145929) üzenetére


DeathAdder
veterán

Így van, klasszik futballszurkolóként én már a nagy BL reformokkal sem értettem egyet, sokkal jobban szerettem a kétezres évek elején a csapatomnak szurkolni, hiába volt sokkal szarabb, és szerettem más csapatokat is követni, mára már minden fodbalromantika kiölődött belőlem, így ez az ESL a legkevésbé sem változtatott semmin. A YNWA, a this means more már régóta csak egy mém amivel el lehet adni bögréket, mögötte semmi nincs, ahogy a többi klubnál sem.

A gyerekkori lelkesedésem teljesen aláhagyott, de amíg nem olajosodunk el szurkoló maradok, de közel nincs már meg az a tudatlan gyermeki rajongás, amiért követni kezdtem ezt a sportot. Komolyan irigylem Tibiék hogy tudnak rajongani még egy Inter bajnoki címért.

Legfeljebb egyeseknek az ESL által vált kézzelfoghatóvá, hogy nem futballklubnak, hanem egy gazdasági vállalkozásnak szurkolnak, hol ott ez nem most kezdődött.

Az igazi hagyományba vett klubok maximum a másodosztályban vannak már, vagy inkább alatta.

(#145932) BenHans válasza DeathAdder (#145928) üzenetére


BenHans
addikt

Okéjó, "ha" meg "volna" meg "BEK".
"A legkevésbé azzal értek egyet hogy 15 klub alanyi jogon akar ott részt venni, kvázi akármit csinálhatnak, nem tudnak kikerülni onnan, sőt ez az egy ami leginkább zavar az egészben."
De hát mégis inkább ez, mások vére folyjon, ne a focigarcháké.
Vegyünk el minden apró esélyt, a többi csapat úgyis csak kellék, mit akarnak, de urak vagyunk, ha sikerül bekerülni a változó plusz 5-be, akkor ha megnyerik már kaphatnak fele annyi pénzt, mint az alapítók a csoportból való továbbjutásért.

Elhiszem, hogy UEFA ellenesen hinni akarnak páran, de legalább nem kéne védeni a védhetetlent. Látom szerencsére sok szurkoló fordult már szembe a csapatával. :)

#145931 Na pont emiatt a hozzászólásod miatt kellene ellenezned ezt, de mivel nem teszed, inkább nem is megyek bele további fingreszelésbe arról ami egyértelműen tovább torzít és kitaszít mindent ami miatt futball a futball. Képzeld, vannak még klubok ahol számítanak a tradíciók, és vannak még szurkolók akik meccsre járnak és nem mindent számok mögül néznek és a foci mindenek felett az emberek kötődéséről szól.

Ahogy az AS Roma közleményében fogalmaz: "AS Roma is strongly opposed to this 'closed' system, as it fundamentally flies in the face of the spirit of the game that we all love." "Some things are more important than money, and we remain firmly committed to Italian football on a domestic level, and to fair, open European competitions for all."
"Fans and grassroots football are at the core of our sport, and this must never be forgotten."

De mit is tudhat a fociról egy nem elit csapat. Csak annyit érnek ők is, mint a szurkolóik, annyi különbséggel, hogy itt nem bombaigazolások és kupák miatt nő a tábor, de legalább csőd után is lenne szurkolás. ;)

#noalcalciomoderno #nemlehetahazugságazújigazság

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#145933) atee_13 válasza BenHans (#145932) üzenetére


atee_13
őstag

"vannak még szurkolók akik meccsre járnak" - mondjuk nem mostanában

azzal egyetértek, h az eladósodott klubok ezzel nem oldanak meg semmit inkább előre menekülnek és ez nem jó+ perezt elnöknek megtenni külön öntökönrúgás, különösen, h egy ótvar nagy aljas hazugsággal nyitja az egészet igazi reálos virtussal.

de az uefa kihagyása szerintem kifejezetten jó irány.

és a poolt annyiban menteném, hogy nyereséges csapat és akár hogy is 2021 ben egy csapat nem a hagyományokból tud megélni, fennmaradni, fejlődni hanem pénzből :R

(#145934) bagyulajuve válasza venember83 (#145882) üzenetére


bagyulajuve
addikt

azt lehet tudni, hogy az olaszországi Juve szurkolóknak mi a véleménye a SL-ról? pl Drughi stb csoportoknak?

Resistencia eterna

(#145935) hobizoli válasza bagyulajuve (#145934) üzenetére


hobizoli
nagyúr

kizarjak a csapatokat, akkor UEFA szekhaza ele azert vmi kollektiv szurkoloi gyulest csak kene szervezni 1.5-2m-s tavolsagtartassal afkorz, hogy a dontessel nem egyezo velemenyu tomeg sokkal nagyobbnak latszodjon... fáklyákkal, reszben csak a hangulat miatt... meg foleg utalaskent :DDD

több drón kell ;P

(#145936) Ringman válasza hobizoli (#145935) üzenetére


Ringman
nagyúr

olaszokat ismerve a klubvezetők lakása/háza előtt fognak "békésen demonstrálni"

(#145937) Datsyuk


Datsyuk
aktív tag

Chelsea are LEAVING the Super League. @BBCSport

(#145938) DeathAdder válasza BenHans (#145932) üzenetére


DeathAdder
veterán

"Vegyünk el minden apró esélyt, a többi csapat úgyis csak kellék"

Pont erre gyúrt az UEFA is, és tette egyre inkább lehetetlenné a nem topbajnokságok klubjait, és nem vitatom hogy ez a része egy fokkal még rosszabbnak is tűnik mint eddig volt, mindeközben amúgy nagyon fura, hogy úgy teszünk mintha 2009 óta nem mindössze három(!!!) olyan év lett volna, amikor nem a Barca, a Real vagy a Bayern nyert volna, és összesen csak egy olyan év, ahol ebből a háromból egy ne lett volna ott a döntőben (2019), nem topligás csapat meg milyen gyakran jut be legalább a nyolcba?

A következő lépés a BL-ben is hasonló lett volna, csak nem a klubok döntenének róla.

Ha ez összejön azért bízom benne, hogy ki lehet majd esni onnan, illetve a top4 harc hiánya is erősen viszavenné elsősorban a PL értékét, úgyhogy a bajnokságban is valami átszervezés kellene, mert top4 scramble nélkül az idei szezont is már rég le lehetett volna fújni nagyjából januárban a PL-ben még a Seriea-ban is :)

Vagy maradjon mindkét sorozat párhuzamban, a BL meg lesz az új EL, a Bayern pedig az új Sevilla ;] ;]

(#145939) DeathAdder válasza DeathAdder (#145938) üzenetére


DeathAdder
veterán

"Látom szerencsére sok szurkoló fordult már szembe a csapatával."

Az átlag szurkoló segghülye, ugyanaz a szurkoló outozza a vezetőséget mert nem igazol Mbappét, aki a stadionbővítés ellen tüntet out, enough is enough, you greedy bastards transzparensekkel, mert egyes szektorokban jegyáremeléssel próbálják kigazdálkodni azt, miközben gyerekeknek ingyenessé teszik. Ennyire naprakész, és komolyan vehető az egyszeri szurkoló, csak a saját önző önös érdek.

Ja hát lehet abban a romantikában hinni. A liverpool is tele van hasonlókkal, tele volt akkor is amikor a hetvenes években felemelkedtek, amikor a régi tulajok lopták őket, amikor a csőd szélén táncoltak, amikor ázsiai túrára mentek népszerűsíteni a brandet, meg most is. Jön egy vadkapitalista vezetőség és reklámot csinál az egészből, kb. azt csinál a kluboddal amit csak akar, beolajozza, kíméletlen üzleti alapon üzemelteti, csődbe viszi, ne hidd hogy a Rómával ez nem történhet meg, ami ugyanúgy egy gazdasági vállalkozás, de még(?) nem elit. Én ilyen áron még tudok szurkoló maradni (jóval gyengébb kivitelben), sejknél már nálam is szakadna a cérna. Mondjuk ha FSG nincs akkor vagy csőd, vagy olajos klub leszünk, vagy a Valencia tulajdonos lenne most itt (annó ő is alternatíva volt) és most jó eséllyel saját stadionunk sem lenne, a szurkolók meg minden esetben ugyanúgy tüntetnének.

(#145940) gyuromoj válasza Datsyuk (#145937) üzenetére


gyuromoj
veterán

City is közben.

szerk.:
Atletico szintén.

[ Szerkesztve ]

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#145941) Ringman


Ringman
nagyúr

arra kíváncsi vagyok, ha ebből nem lesz semmi, akkor eladják-e a kínaiak az intert.

(#145942) Phoen|x válasza gyuromoj (#145940) üzenetére


Phoen|x
őstag

Eleve minek voltak benne? Chelsea + a City és a fizetési sapka? Egy marhanagy joke az egész.

Go Gunners!

(#145943) mephi666


mephi666
nagyúr

na a végén: "szopperliga - élt 0 napot" :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#145944) jbalint18 válasza Datsyuk (#145937) üzenetére


jbalint18
tag

+ Atletico és a Barca is . Azt hiszem a lobbi elérte amit akart. Nem lepődnék meg hogy ha az UEFA pár napon belül bejelentené az újraszabott BL-t .

(#145945) bagyulajuve


bagyulajuve
addikt

a sok beszari :DDD

Resistencia eterna

(#145946) bandus válasza bagyulajuve (#145945) üzenetére


bandus
veterán

még a végén itt lesz hely a fradinak ;] meg a juve játszhat kéthetente a reallal :D ez itt most becsődölt szerintem, van egy olyan érzésem, hogy a többi angol klub is hamarosan visszavonulót fúj, lehet a tottenham annyira összeszarja magát, hogy még mourinhot is visszahívja/nem küldi le :D

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#145947) mephi666


mephi666
nagyúr

kiderül még, hogy ez is totál olyan, mint a politika: bedobnak egy ilyen blődséget, megy pár napig a fight oda-vissza, majd sztornóznak... közben más lényeges dologról jól elterelték a figyelmet :) mint ami volt itthon is az internetadóval... azért is utcára mentek a népek, majd visszavonták

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#145948) salesman


salesman
őstag

FTC-UTE 2:0 35. perc

Türűűűdrááá!

(#145949) Datsyuk válasza gyuromoj (#145940) üzenetére


Datsyuk
aktív tag

Be kell valljam, tetszik a szuper liga kiesési fázisa.....

(#145950) Phoen|x válasza Datsyuk (#145949) üzenetére


Phoen|x
őstag

LOL. Nap kommentye. :DDD

#netörődjsemmivelegyélpacaltknédlivel

Go Gunners!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.