2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

SkyRay STL-V2, a fotonágyú

A név nem mond sokat egy elemlámpák világában kevésbé jártas embernek. De nézzük meg mi is van mögötte!

[ ÚJ TESZT ]

Összegzés

Most érkeztem el oda, hogy összegeznem kéne az eddig leírtakat. Ha röviden szeretném ezt megtenni, akkor az valahogy így hangzana: sajnálom, hogy eddig nem láttam mindezt.
De megpróbálom kicsit jobban kifejteni.

Manapság, ha valaki elemlámpáról beszél, a többségnek egy kicsi kézbesimuló, esetleg nagyobb műanyag házú lámpa jut eszébe egy izzóval, esetleg egy vagy több hagyományos leddel. Azonban aki kicsit jobban belemászik a témába, sokkal jobb és erősebb lámpákat kaphat, ugyanannyi pénzért, mint amennyiért a hipermarketek, áruházak "csúcs" elemlámpáit megkaphatja. A különbség viszont egyáltalán nem elenyésző.

Ha valaki esetleg kedvet kapna a vásárláshoz, ajánlom figyelmébe a külföldi internetes áruházakat (manafont, dealextreme, dinodirect, stb). Megéri kicsit keresgélni. Tanácstalanságán pedig könnyen segíthet, ha meglátogatja a Prohardver fórum elemlámpás topikját, és leírja, hogy milyen lámpára lenne szüksége, mire szeretné használni.

Aki még ennél is nagyobb fényerőre vágyik, annak is van persze megoldás, ezt úgy hívják, hogy HID Xenon lámpa. De ez már más téma, és árkategória.

Remélem hasznosnak bizonyul majd ez az aprócska teszt minden kedves olvasónak, annak ellenére, hogy az eleje kissé talán túl személyesre sikeredett :) .

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.