2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

SkyRay STL-V2, a fotonágyú

A név nem mond sokat egy elemlámpák világában kevésbé jártas embernek. De nézzük meg mi is van mögötte!

[ ÚJ TESZT ]

Nekem kéne még egy elemlámpa!

Másodszorra viszont mindenképpen megfontoltabb akartam lenni. Türelmetlenségemmel nem volt gond, hiszen volt már egy lámpám, nem is egy halovány típus, így ha kellett, tudtam mit használni. Szerettem volna a pénzemért a lehető legtöbbet kapni. Mivel a jó lámpák általában csak internetes áruházakban érhetőek el -persze van néhány túlárazott példány vaterán is-, így internetes fizetés jöhetett csak szóba. Emiatt meg kellett barátkoznom a "személytelen" vásárlás gondolatával. A garanciával kapcsolatos hiányosságokat, nehézségeket pedig megemésztettem a statisztikák segítségével, melyek szerint "azért ezek a lámpák sem annyira romlandóak".

Első utam ismételten a fórum témába vágó topikjába vezetett. Néhány napos utána olvasgatás után kezdett egyértelműen körvonalazódni a leendő vásárlásom tárgya. Ez a SkyRay STL-V2 lett.
Szóba jött még a Trustfire X6 és a Trustfire X7 is, azonban mindkettő ellen szólt, a bennük lévő ledek (SST-90, illetve SST-50) viszonylag magas fogyasztása -így alacsonyabb a működési ideje a lámpának-, illetve az áruk, amivel már nehezen fértek volna a virtuális pénztárcám szabta határok közé.

Így maradt a SkyRay. Mivel töltőm már volt hozzá, csak akkumulátort kellett választanom. Két darab Trustfire 2500 mAh-s, túltöltés, túlmerítés és polaritás védelemmel ellátott, 18650-es típusú akkumulátort választottam (szerencsére ebben az esetben a védelem nem veszett el a postázás során :) ).

A rendelés leadása után másfél hétig -mivel kértem csomagkövetést is +2 $-ért- folyamatosan tudtam ellenőrizni a csomag aktuális állapotát. Nagyjából a rendelést követő 11. napon meg is hozta a postás a csomagot, annak ellenére, hogy a magyar posta oldala szerint még csak vám ellenőrzésen van. A csomag felbontása nem volt túl egyszerű feladat, mivel nem sajnálták a celluxot a csomagoláskor.


A csomagolás felbontva

A csomag tartalmával meg voltam elégedve; egy lámpa buborékfóliába csomagolva, két darab akkumulátor összefóliázva, egy csomag színes, vízben felduzzadó gyöngy, és egy papír mely szerint a csomag gyöngy az internetes áruház egy apró ajándéka első vásárlásom alkalmából. Természetesen a lámpa és az akkumulátorok típusa teljesen megegyezett a rendelttel, fizikai sérülés nem volt rajtuk. Első pillantásra teljesen elégedett voltam a lámpával.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.