2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Lancool K58 - Lian-ócó'-Li

Történt egyszer, hogy hosszas gondolkodás után házvásárlásra adtam a fejem. Előző házam egy CM Elite...

[ ÚJ TESZT ]

Összegzés

Ennyi pénzért véleményem szerint "best-buy", feltéve ha bejön a külseje. A belső értékei önmagukért beszélnek. Sok okos megoldás, jó hűtési teljesítmény, könnyű szerelhetőség. Ha azt nézzük, hogy egy árban van egy CoolerMaster 690-el, sőt néhol olcsóbb annál, akkor még inkább ajánlott. Ráadásul CM 690-el már Dunát lehetne rekeszteni, tehát a Lancool ilyen szempontból valamivel egyedibb. Nem volt még dolgom CM 690-el, de nem hiszem, hogy megéri azt a plusz pár ezer forintot.
Viszont van az éremnek egy másik oldala. Ide tartozik az előlap és a tető igénytelen műanyaga, de valamin muszáj volt spórolni, hogy 20k alatt tartsák az árát. A gyári ventilátorok hangosak, ami nem feltétlenül a rossz minőségnek köszönhető, hanem inkább a (feleslegesen) magas fordulatszámnak. Illetve ide jön még a külső 3.5"-es hely hiánya.
Összességében pozitív a véleményem. Az apró hibákat elnézem neki, mert ilyen házra vágytam azóta, mióta megjelent. Szóval, ha tetszik a külső és megbarátkozol a gondolattal, hogy szerelés közben mégiscsak elő kell venni a csavarhúzót és az említett hiányosságok felett szemet tudsz hunyni, akkor szerintem:

A mellékelt képeken a ház kábelei harisnyázva vannak. Ez gyárilag NEM ilyen. Ez a már elkezdett átalakítás(ok) első lépése...

Első cikkem, szóval kritikákat, észrevételeket szívesen várom. Köszönöm, hogy elolvastad!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.