2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Lancool K58 - Lian-ócó'-Li

Történt egyszer, hogy hosszas gondolkodás után házvásárlásra adtam a fejem. Előző házam egy CM Elite...

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Történt egyszer, hogy hosszas gondolkodás után házvásárlásra adtam a fejem. Előző házam egy CM Elite 341-es volt és idővel kicsinek találtam. Tetszett maga az mATX platform meg, hogy olyan kis cuki, de mivel nem volt pénzem egy normális mATX kuckóra, ami egy Antec Mini P180 lett volna (október, november környékén zajlott mindez, akkoriban 30k körül volt az ára), így hosszas gondolkodás után úgy döntöttem visszatérek normál ATX platformra. Minimális ráfizetéssel régi (mATX) LGA775-ös rendszeremet sikerült lecserélnem egy új (ATX) AM3-as konfigra.
Hosszas keresgélés után a Lancool új DragonLord sorozatának középső tagját szemeltem ki, a K58-ast. Ár/érték arányban szerintem ez az egyik legjobb választás mivel hazánkban nem kapható a K56-os kisöcsi.
A Lancool a Lian-Li leányvállalata, tehát van itt sok okos megoldás, minőségi összeszerelés meg Made in Taiwan stb..., de azért nem mind arany, ami fénylik. Viszont ne rohanjunk ennyire előre.
Helyben sikerült is hozzájutnom 17800 jómagyar valutáért. Az első találkozásunkkor kiderült, hogy van benne anyag rendesen, ugyanis 30 perc alatt értünk haza kéz a kézben, gyalog. A lépések számának növekedésével úgy éreztem, hogy egyre inkább nehezebb a "kicsike", de végül csak hazaértem. Fél óra regenerálódás után elég erőt éreztem magamban, hogy kibontsam...

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.