2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Lancool K58 - Lian-ócó'-Li

Történt egyszer, hogy hosszas gondolkodás után házvásárlásra adtam a fejem. Előző házam egy CM Elite...

[ ÚJ TESZT ]

Külső

Ez ugyebár az a rész, ami teljesen szubjektív. Nekem fontos volt, hogy az oldallapok ne legyenek szétlyuggatva, és hogy viszonylag egyszerű, letisztult és lehetőleg szögletes formája legyen. Ez mind teljesült. A valóságban még jobban néz ki, mint képeken, de ez sok mindennél így van.
Íme egy pár kép:

Az előlap és a tető műanyag, ami nem lenne baj, DE...ezeken a részeken látható, hogy a Lancool név és a minőség ellenére hogyan tudták 20k alatt tartani az árát. Ugyanis ezek a műanyagok közelről nézve elég gagyi hatást keltenek és a tapintásuk se sugall valami sok minőséget. De nagy nehezen elnézem neki, elvégre nem szoktam simogatni és nem is nézegetem a nap minden percében.
Viszont előnyükre legyen mondva, hogy az előlap és a tető is egyetlen mozdulattal, könnyen levehető. Ez az előlapnál különösen nagy előnyt jelent, mert így egy pillanat alatt kipucolhatjuk a porszűrőket. Teljes magasságban van porszűrő, minden egyes 5.25-ös takarólemezben, plusz van egy nagyobb az első ventilátor előtt.

És egy különös dolog. Hiányzik a külső 3.5"-es meghajóhely. Oké, hogy haladjunk a korral, kinek
kell már floppymeghajtó. De kérem! Sokan használnak 3,5"-es helyre való kártyaolvasót vagy ventilátorszabályzót. És igen, egy majd' húszezer forintos háznál venni kell külön átalakítót, ha ilyesmit használni akarunk. Ejnye-bejnye...

Ha már a porszűrésnél tartunk, akkor jár egy a tápegység alá is, gyárilag. Piros pont.
A ház alján gumitalpak vannak, éljen a rezonancia-mentesség.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.