2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Lancool K58 - Lian-ócó'-Li

Történt egyszer, hogy hosszas gondolkodás után házvásárlásra adtam a fejem. Előző házam egy CM Elite...

[ ÚJ TESZT ]

Belső

A ház belső felépítése sok hasonlóságot mutat némelyik Lian-Li modellel, azt leszámítva, hogy itt alumínium helyett hagyományos acéllal dolgoztak a fiúk.
A belső a manapság trendi alsótápos elrendezést követi, ezért vásárlás előtt nem árt utánanézni, hogy a tápegységünk vezetékei elég hosszúak legyenek.

Az alaplaptálcán vannak különböző méretű és formájú kivágások, amelyek segítik a kábelrendezést. Viszont a 4/8pines 12voltos kábel számára kivágott lyuk elég kicsi és az elhelyezése sem az igazi, ezért egy kicsit nehézkes rajta átnyomni a kábelt.
Az alaplapi tálca és az oldallap között van elég szabad hely, így nyugodtan elrejthetjük a felesleges kábeleinket, még akkor is, ha nem rendelkezünk moduláris tápegységgel.
Az alaplapi tálcán van kivágás a processzor mögötti részen, így ha a processzorhűtőnkhöz jár hátlapi-merevítő panel, akkor az alaplap kiszerelése nélkül is szerelhetjük. A kivágás elég nagy méretű, így szinte az összes alaplapnál tutira oda fogunk férni, hogy a procihűtőnket rögzíteni tudjuk.
Ehez a modellhez gyárilag két ventilátor jár. Egy 14cm-es van elől és egy 12cm-es van hátul. Mind a kettő Lian-Li gyártmányú és 3pin-es csatlakozóval rendelkezik.

Ezen kívül, ha a szükség úgy hozza, akkor még 2db 14cm-es légkavarót szerelhetünk a ház tetejére, de ezt csak speciális rögzítő alkalmatossággal tehetjük meg, ami gyárilag nem jár a házhoz. Viszont némi találékonysággal megspórolhatunk 1600Ft-ot, mert körülbelül ennyibe kerül ez a gumialátétes, ventilátor rögzítő csavar.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.