2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Nincs itt semmi látnivaló! De tényleg!

    Mondtam hogy nincs!

    Thome 12 éve 32

  • Külföldre free sms?

    Kérdésem lenne, léteznek-e olyan oldalak, amelyekkel sms-t lehet küldeni (nyilván léteznek), de ami a valódi kérdés lenne, hogy hazai számra (+3630...) amely külföldön tartózkodik, megérkezik-e az sms? :R

    Thome 12 éve 4

  • Mi van ekkor?

    Tegyük fel hogy nem otthon tartózkodom (barátnőasszonynál, illetve szüleinél), s valaki betör, mivel én vagyok az egyetlen kan a házban, a barátnőm meg az anyukája van még rajtam kívül otthon (tehát logikus hogy én védem meg őket), veszélyeztetve érzem magunk a támadó által, én pedig kést/baseballütőt/akármivel önvédelmet alkalmazok és véletlen olyan ütést/vágást/szúrást ejtek a támadón benn a házban (lakásban), amivel gyakorlatilag megölöm a betörőt/támadót.

    Mivel nem otthon tartózkodtam a saját lakásunkban (ahova be vagyok jelentve), ezért engem a rendőrség elővehet emberölés vádjával? Hisz nem a saját lakásunkban alkalmaztam önvédelmet.

    Természetesen ez az egész mind elméleti síkon történt meg, csak tegnap este egy vadbarom rugdalta a lakóház főbejárati ajtaját (s mivel földszinten vagyunk, ezért felmerült bennem, hogy ha bejön és támadólag lép fel, bármi áron megvédem az itt lakókat). Szerencsére nem történt semmi.

    Thome 12 éve 34

  • [ELVITTÉK!] Elvihető automata mozgó hardver (macska) ingyen!

    Ezt a moderátoremberek ne töröljék, mert nem hirdetés:

    ELVITTÉK!

    Ajándékba odaadnék egy 8 hónapja hibátlanul működő hardveresen tökéletes, szoftveresen kissé hibbant (rohangál, játékos), török angórára hasonlító (ám valaki lepolírozta a CPU-ról a feliratot, így nem tudni biztosan hogy az) macskát. Tartozékként még egy műanyag macskaalom is jár mellé fedéllel. Már nem sokszorozható, mivel ki lettek belőle égetve bizonyos hardverelemek (ivartalanított, ergo lány), lakásban volt folyamatosan.

    Helyileg Százhalombattán található meg a cucc, posta nincs, a hardver szökése, esetleges elhalálozása miatt.

    A komplett cuccról egy kép:

    Thome 12 éve 20

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.