2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Nyelvtanulás

    Kérdés adódott.

    Létezik olyan nemzetközi oldal ami a magyar nyelvet támogatja és dedikáltan azért regisztrálnak oda az emberek, hogy egymással nyelvet tudjanak tanulni?
    Amolyan facebook jellegű dolog.

    Van valami ilyen, de csak a duolingo jut az eszembe, az pedig ha jól tudom nem ilyen.

    Thome 9 éve 8

  • PH Suzuki minitali - 2015.08.16.

    Helyszín a Budaörsi tesco parkoló volt, du. 1 órát beszéltünk meg talira.

    Már az odaút is érdekes volt, Érd központjában az út szélén mutogatta mellecskéit egy leányzó, szerencsére (vagy sajnos?) közúti balesetet nem okozó külsővel áldották meg.

    Mondhatni pontosan értem oda, ekkor már Motion_Blur és roberto211 kolléga már ott volt, nem volt nehéz kiszúrni őket, hisz roberto kis swiftje oldalán irtónagy szöveggel szerepelt a Suzuki way of life felirat, -ami nagyon feldobta a kicsi kocsit,- ebből tudtam, hogy ők az embereim.

    Nem sokkal utánam jött Krisztián, ekkor konstatáltuk, hogy tűző napon nem a legjobb talizni, így bevártuk kornélkát és nekiláttunk árnyékot keresni.

    Gyorsan rá is leltünk a helyre, leparkoltunk, majd egyszercsak egy mini mazda mx5 beállt közénk, Krisztiánnal összenéztünk, hogy ezt miért, aztán kiderült, hogy a_tesz érkezett meg, így utólagosan konstatáltuk, hogy ez bizony egy suzuki, egy cappuccino.

    Folytatás...

    Thome 9 éve 64

  • Windows recovery partíció gond.

    Adott egy Lenovo miix 3 tablet.

    Ne menjünk bele hogy, de felülírtam a system32/recovery mappában levő reagent.xml fájlt egy másik tab ugyanezen fájlával, így most nem állítható helyre sehogy a windows rajta, alaphelyzetbe sem. Balf*sz voltam, természetesen backup nem készült. (akkor kérdés sem lenne)

    Próbáltam már a recovery partícióból kiszedni a wim fájlokat, sikerült is, install.wim, custom.wim, fél órás eltérési idejű létrehozási dátummal, valszeg a customban vannak a driverek benne illetve a helyes xml fájl.

    Na most, ezt korruptnak írja a 7zip, meg egy rakás más program is, illetve a dism is. A sima install.wim bontható, ebben régi reagent fájl van, ez nem nyert.

    Szóval a kérdés.

    1. Kiszedhető valahogy ebből a kiszedhetetlen custom.wimből valamilyen úton-módon ez fájl?

    2. Létretudom hozni ezt a fájlt helyes eállításokkal? Recovery partíció érintetlen, hibátlan, csak az elérési utakat kell megadni a gépnek ezekhez a fájlokhoz.
    Itt van egy olyan bökkenő, hogy csak a fájlon keresztül mókolhatok, mert a reagentc a cmd-ben nem fogad el az enabled és disableden kívül mást.

    A recimg pedig nem fut, ennyit ír. Windows 8.1 with bing 32bitről vam szó, szóval körülmények vannak...

    Várom a gurukat, nagyon sok dolgot próbáltam, elakadtam. :R

    Thome 9 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.