2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Deichmann

    Vettem kb 7 hónapja egy Nike cipőt 1 év garanciával...

    Aztán az egyik cipőn a belső hajlásnál a varrás (az a rész ahol a talprészt hozzávarrják a felső részhez, az a varrás) elkezdett engedni, a ragasztással együtt. Remélem értitek melyik részre gondolok, na szóval konkrétan elkezdett szétjönni, és ez szerintem idővel egyre jobban szét fog nyílni.

    Szóval a kérdés az, hogy ezt nekem cserélik/levásárolhatom ha beviszem egy Deichmann áruházba? Vagy bevizsgálják először hogy valóban xar-e a cipő? Jó lenne ha egy 15 ezres cipő nem 7-8 hónapig tartana... :(((

    Thome 12 éve 73

  • Keresd a hibát 2

    Szeretem a windowst.

    Thome 12 éve 16

  • Help: hangszigetelés [Q]

    Adott a probléma, hogy bármilyen zenét hallgatok, az kihallatszik a szobámból (leginkább a mély), s kezdem unni hogy nem lehet hangosan zenét hallgatnom, mert a szülők rendszeresen lebasznak érte... :DDD

    A legnagyobb probléma hogy az ajtóm a nappaliba nyílik, s az ajtó mellett 1,5 méterre van egy nyitott asztalban a "mélyláda". Szóval, milyen megoldás volna arra, hogy ne szűrődjön ki a hang, de itt is leginkább a mély durrogása, mert az zavarja őket.

    Az a kritériumom, hogy ne kelljen átrendezni emiatt a szobát (mivel nyilván akkor megoldódna a probléma, ha a szoba másik felébe költözne az egész). Bármilyen ötlet jöhet, de horror árat nem szeretnék rákölteni.

    Olyasmit is hallottam hogy tojástartó erre jó, de elképzelni nem tudom hogyan.

    Thome 12 éve 41

  • Adóbevallás

    Először is: k&@¤a a@˘%*đ

    Másodszor: Miért nem lehet ÉRTHETŐEN megcsinálni a nyilatkozatot, illetőleg miért kell 2421 félét csinálni, majd ebből az egyiket elküldeni, a többit pedig "szerezd be vagy tőcsd ki interneten", ami persze ugyanolyan f*szul van megfogalmazva, mint amit küldtetek. Ráadásul még én járjak utána, menjek be adóhivatalba, ha nekem a papiros verzió kell. *nyátok.

    Nem gugliztam még a kitöltésének "hogyanja" után, de ha valaki megtenné hogy ad egy útmutatót (nem akarok könyvelőhöz menni, lehúzásszaga van, meg biztos hogy ki lehet itthon is tölteni...)

    Ui. Most már egészen lehiggadtam.

    Thome 12 éve 44

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.