2019. július 21., vasárnap

Gyorskeresés

Deichmann

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Vettem kb 7 hónapja egy Nike cipőt 1 év garanciával...

Aztán az egyik cipőn a belső hajlásnál a varrás (az a rész ahol a talprészt hozzávarrják a felső részhez, az a varrás) elkezdett engedni, a ragasztással együtt. Remélem értitek melyik részre gondolok, na szóval konkrétan elkezdett szétjönni, és ez szerintem idővel egyre jobban szét fog nyílni.

Szóval a kérdés az, hogy ezt nekem cserélik/levásárolhatom ha beviszem egy Deichmann áruházba? Vagy bevizsgálják először hogy valóban xar-e a cipő? Jó lenne ha egy 15 ezres cipő nem 7-8 hónapig tartana... :(((

Hozzászólások

(#1) Thome


Thome
(PH! kedvence)

Upp :R

Bánat

(#2) Lauda


Lauda
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Elkuldik bevizsgalni.

(#3) DeFranco


DeFranco
(PH! nagyúr)

Elkezdenek kötekedni, hogy nem úgy használtad, ahogy le van írva, nem olyan szerrel ápoltad, ami elő van írva, rossz a lábad rossz a beton, ez sportcipő, nem utcára való, ezt utcai cipő, nem sportra való, etc. Ezekből készülj fel, kell erőlködni kb. 10 percet, majd ezek után vagy csere vagy utalvány, amit levásárolhatsz. Kp-t is ki lehet sajtolni, de az nehezebb ügy.

@lauda: a deichmann nemigen, tudják, hogy szart árulnak, a bevizsgálás meg pénzbe kerül. Csak akkor küldik el, ha egyértelműen a vásárló a hibás, egyébként megpróbálnak kifogást találni, de aztán előbb utóbb virítják a lóvét.

[ Szerkesztve ]

(#4) EczkE


EczkE
(PH! addikt)

Menj be és kérdzed meg.

;]

Asszem mindenféleképpen!

(#5) Dany007


Dany007
(PH! kedvence)

Nike... mit vártál? Régóta már itthon is csak "márkabuziságból" felkapott márka, amúgy kukába való.

Legutóbb én is valami hasonló boltban vettem magamnak cipőt. Bár én direkt olcsón. Kemény 6.000 forint volt. Most lesz 2,5 éves a cipő és most kezd szétmenni a talpa. Ez is szomorú, de 6k-ért én még ennyit se vártam tőle.

(#6) D1Rect


D1Rect
(PH! félisten)

Nekem volt olyan sportcipőm amit a deichmannban vagy 4x vásároltam le. :DDD

Vidd vissza, mond el a gondod. Lehet "javítják".

"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011

(#7) DeFranco válasza D1Rect (#6) üzenetére


DeFranco
(PH! nagyúr)

Igen, a deichmannban olyan cipőt venni, mit a KFC-ben üdítőt - akárhányszor újratölthető :DDD

Bár most már erre rájöttek ők is, és megpróbálják elkerülni...

(#8) Thome


Thome
(PH! kedvence)

Köszi, jó tudni hogy mire számítsak!
Ha bemegyek a boltba, kihez forduljak a bajommal? Egy eladóhoz?

(#5) Dany007: Ezelőtt 4 évvel vettem egy Karl Kani cipőt 10 rongyért (igaz nem itt). Még mindig egyben van, csak kicsit megtöredezett az oldala és a sarka (szerk: a bokarész ahol belebújok) szétkopott. Ebből indultam ki, hogy hátha nem lesz ez szar. Tévedtem.

[ Szerkesztve ]

Bánat

(#9) homeless09


homeless09
(őstag)

Én egyetlen egyszer vettem a Deichmanban egy Adidas márkájú cípőt, ami 2 hét normál használat után, igen nem elírás, FOSZLANI!! kezdett. 2 hét után azért nem ezt várja az ember. bevittem nekik, megmutattam és szó nélkül cserélték. (természetesen másik típust kértem)

[ Szerkesztve ]

'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. | ×Apple iPhone 7Plus Black×

(#10) D1Rect válasza Thome (#8) üzenetére


D1Rect
(PH! félisten)

Üzletvezető.

(#7) DeFranco: :DDD

"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.