2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Nem lehet hozzászólni.

    Ez csak egy infó, amihez azért nem szabad hozzászólni, mert politikai vitát szítana. Nem politizálni akarok, de nem árt, ha odaát is hallotok ilyent IS.

    Csak kicsit fordítom le, mert nincs sok időm (de kivastagítom a magyart) ..aki el tudja olvasni, az elolvassa, aki nem, az nem.

    Ez egy 95 éves II. világháborús veterán véleménye, pontosabban levele president Obamához.

    Ez az alázatos ember ezelőtt soha nem politizált, azt írják róla a sajtóban. Ezt a levelet is úgy diktálta, majd aláírta.

    Dear President Obama,
    Kedves Obama Elnök Úr,

    My name is Harold Estes, approaching 95 on December 13 of this year.
    Harold Estesnek hívnak, 95 éves leszek ezév december 13-án.
    People meeting me for the first time don't believe my age because I remain wrinkle free and pretty much mentally alert. Akik most találkoznak velem először, nem hiszik el, hogy hány éves vagyok, mert nincsenek ráncaim és értelmileg is eléggé éber vagyok.

    Folytatás...

    talmida 14 éve

  • Hófehér Mosoly :)

    Egy értékes infóról értesültem ma, ami esetleg sokaknak áldás lehet, ezért teszem közkinccsé.

    Hófehér mosolyt ajánl Dr Tóth György professzionális fogfehérítéssel foglalkozó weboldala, ahol mindenről olvashatunk, ami a szép fehér fogakkal kapcsolatos.

    És, ami egy kivételes lehetőség most, hogy aki még 2009-ben végeztet professzionális fogfehérítést a TriDent Esztétikai és Családi fogászaton, az Zsédenyi Adrienn (Zséda) új koncert dupla CD-je és koncert DVD-je közül választhat egyet magának ajándékba Zséda eredeti aláírásával! Így dupla ajándékkal leszel gazdagabb, egyikkel a szádban, másikkal a kezedben, ..s ez utóbbit akár tovább is ajándékozhatod. :D

    Ha jól láttam a website-on, akkor Zséda tíz éve jár Dr Tóth Györgyhöz fogat kezeltetni, és még soha nem csalódott. :C

    Folytatás...

    talmida 14 éve 14

  • California, "The Golden State"

    California, az U.S.A. 50 államának egyike képekben, videón élménybeszámolóval.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 14 éve 97

  • A Windows Live Movie Makerrel is egészen jól lehet dolgozni :)

    Az utóbbi időben több zenés slideshowt is készítettem a WLMM-rel, mert meg akartam tudni, melyik a jobb, ez vagy az őse, a WMM?

    Eleinte nagyon idegenkedtem tőle, de rájöttem, hogy nem is olyan rossz, mint gondoltam. ;] Illetve van, ami az egyikben jobb, van, ami a másikban.

    A WMM-rel pl sokkal szebb szöveg effekteket, beúsztatásokat lehet elérni, és a videoeffectek és áttűnések alkalmazása is sokkal egyszerűbb, áttekinthetőbb, mint a WLMM-ben.

    Viszont a WLMM-ben a képek importálása egyben a film képeinek sorrendjével is egyenlő, ami jelentősen meggyorsítja a filmkészítés folyamatát. Ez tehát itt az egyszerűbb.

    Ez volt a legelső próbálkozásom: (Ennél a pontnál még azt gondoltam, hogy ez lesz az első és utolsó videó, amit a WLMM-rel csináltam.)

    Katt a képre:

    Majd hosszú szünet után megint nekirugaszkodtam, és ez született meg:

    Katt a képre:

    Folytatás...

    talmida 15 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.