2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Utálom a kémiát!

    Holnap dolgozat. Nem hiszem el. Hiába voltam különtanárnál, meg minden, így is örülnék a kettesnek. Nagyon nem megy ez nekem. Nem tudom miért, de régen kitűnő voltam belőle, tavaly meg épp, hogy átengedtek 1,7-el. Remélem most nem egyessel kezdek. Asszem állhatok is neki tanulni. Meg a fizika sem megy. Abból meg 1,6 voltam :D .

    Sztbeni 13 éve 57

  • Végre győzelem!

    Két vereség után végre sikerült legyőznie a Schalkének a Freiburgot. A meccset a Freiburg kezdte jobban, egy kapushiba miatt már a 3. percben vezettek, de a Schalkésok nem adták fel, és fordítottak. A végeredmény 4:2 lett. A gólokat Farfan, Huntelaar, Holtby és Raul szerezte. Gratulálok az egész csapatnak a győzelemért!

    Sztbeni 13 éve 14

  • Az év meccse

    Schalke 04 - Bayern München. Németország legnagyobb rangadója. Idén még nagyobb tétje van, mint tavaly, mert jelenleg mindkét csapat az élmezőnyt erősíti, és esélyes a bajnoki címre. Nagyon várom már. Én nagy Schalke fan vagyok, és már nagyon szeretnék egy bajnoki címet ünnepelni. Ennek a meccsnek meg különösen nagy tétje van, mert meg kell mutatni az áruló Neuernek, hogy hülyeség volt elmenni. Félkor kezdődik a meccs. A Bayern bombaformában van, legutóbb hetet vágott a Freiburgnak. A Schalke sincs rossz formában, a Wolfsburg elleni vereséget ne vegyük számításba, mert arra Magath nagyon felkészítette a Wolfsburgot, neki az a meccs mindennél fontosabb volt. Ez a a meccs meg nekem a legfontosabb. Ezt a szintet nálam csak a Schalke - BVB és a Barca - Real éri el. Most reménykedjünk, hogy a Schalke hazai pályán idén is elveri a Bayernt. Blau und Weiß, ein Leben lang! És remélem meccs közben párszor megszólal az Ein Leben lang is.

    Sztbeni 13 éve 3

  • Hangulatos kis stadion

    A román Gaz Metan Medias éppen az EL selejtezőt játssza a KuPS ellen, és már rég feltűnt, hogy milyen hangulatos kis stadionjuk van. Egyik feléről a hegyek és kis falvak, másik feléről a város látszik. Amúgy a stadion 8000 férőhelyes. Ilyenek kellenének Magyarországra is. Jöjjenek a képek:

    Sztbeni 13 éve 5

  • A világ egyik legszebb stadionja (2012-es EL döntő helyszíne)

    Hamarosan kész lesz a Bukaresti Stadionul Naţional, ahol a 2012-es Európa Liga döntőjét is játszani fogják. A stadion már látványterveken is nagyon jól nézett ki, de most, hogy majdnem kész, kijelenthető, hogy a világ egyik legszebb stadionja lesz. Jöjjenek a képek:

    A stadion környékének infrastruktúrájára is figyeltek, könnyű lesz odajutni

    A folyosó is szép lesz

    Gyönyörű belül is

    Sok trikolór ábrázolást láthattunk már, de ilyen jót még nem

    A WC-k is az UEFA Elite szintet fogják képviselni

    Ezzel a ponyvaszerű tetővel igazi tengerparti hangulat lesz

    Folytatás...

    Sztbeni 13 éve 28

  • Rövidebb nyári szünet? Viccnek is rossz!

    Nem! Ez viccnek is rossz! Kedves politikusaink azon gondolhatnak, hogy akár egy hónapot is elvehetnek a nyári szünetből. Helyette valamivel hosszabb lenne a téli meg a tavaszi. Ezt tényleg vicc. Jódolgukba a sokan nem tudnak már mit csinálni. Kezdjük ott, hogy már májusban elviselhetetlen meleg van az iskolákban, mert azonkívül, hogy kint is 40 fok van, és egy remek öt négyzetméteres teremben ülnek 40-en. Milyen lehet ez júliusban? Nyáron meleg van, lehet kirándulni meg minden, akkor rohadjunk a büdös osztálytermekben, télen meg a -20 fokban, meg a hóban meg majd jól elleszünk otthon. Szerintem ezzel is pénzt akarnak megspórolni, hogy ne kelljen fűteni. Arról nem is beszélve, hogy tuti nem ugyanannyi szünet lenne. Egész évben tanulunk, reggel korán kelni, majd 6-7 óra az iskolában, három körül talán hazaérünk, akkor kezdhetünk el idegeskedni, hogy mit kell tanulni, épp hogy megebédel az ember kezdi is a tanulást másnapra, ez estig eltart, majd este 8 után jó esetben van pár óra, amikor lehet szórakozni, de nem mindig. Majd megy az ember aludni, pontosabban akarna aludni, mert sokszor az idegesség miatt nem lehet. Majd reggel kezdődik először, és sokszor a hétvége is tanulással telik. A vizsgákról, érettségiről, felvételiről nem is beszélve. Idén meg a tavaszi szünet is 5 nap volt, hétvégével együtt :((( . Nevetséges.

    Folytatás...

    Sztbeni 13 éve 62

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.