2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Garanciális ügyintézés Banggood módra

    Sziasztok!

    Nagyjából másfél hónapja rendeltem az említett webshopból egy Eachine BT sound bar fantázianevű hordozható hangfalat. Volt EU raktáron nekik, így egy hét alatt ide is ért, azóta pedig szinte napi használatban volt. Iskola után járok 6 órában diákmunkára, ahol egy nagy gyárban sokan vagyunk diákok, a zenehallgatás pedig engedélyezett, így elég sokat ment maximum hangerőn órákon át a kis zenedoboz. Nem recsegett, tiszta hangja volt, köröket vert az itthon kapható ciripelőkre, amik hasonló árban kaphatóak (27$ volt, mikor vettem).
    Aztán egy hete történt, hogy munka közben mintha recsegni kezdett volna - közelebb mentem hozzá és a sejtésem beigazolódott, a jobb oldali hangszóró beadta a kulcsot. Valószínűleg nem ilyesfajta felhasználásra tervezték az elavulást és tönkremenetelt ;]

    Írtam a banggood-nak a weboldalukon keresztül (24 órán belüli választ ígérnek), két nap múlva újra, aztán tegnap délután már a közvetlen email címükre. Felvettem egy videót a hibáról, feltöltöttem Drive-ra és elküldtem az email-ekben a linket.
    Egy órája jött a válasz, hogy probléma volt a rendszerükkel, nagyon sajnálják a késői választ és már vissza is utalták a PP számlámra a pénzt, pár napon belül meg fog jelenni.

    Folytatás...

    Szoszo94 8 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.