2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Nyári időszámítás

    Jövőhét vasárnap hajnalban előreállítjuk az órát. 2 óráról 3 órára. A rendszertől már kapunk is figyelmeztetést, ha ez be van kapcsolva. Itt a tavasz! :) csak most el van borulva...

    szombatitomi 13 éve 9

  • Mobilinternet

    Rendszeresen használom a Facebook Zero-t üzenetküldéshez. Eddig minden ment simán, T-mobilnál ugye ez ingyenes. Aztán kaptam valamelyik nap egy sms-t, hogy örömmel tájékoztatnak, elértem az arany szintet a kapcsolat programban. Na, ezóta folyamatosan díjat számol fel, akárhányszor letöltöm az oldalt. EZ LENNE A KEDVEZMÉNY BMEG? Wtf?! Már kikapcsoltam a Net Start csomagot, majd vissza és még mindig ez van... Akiket kérdeztem ismerősök közül, nekik megy rendesen, ingyen. Most mivan?

    szombatitomi 13 éve 10

  • Hoppá!

    Megtörtént a váltás a Hoppá díjcsomagra. :K Jól fog jönni, mert már nem győztem a domino feltöltős telefonálgatást mostanában.

    Ja, és a héten visszaküldöm az alaplapot+ramokat a PCX-nek ismét, mert megint nem jó, csak mostmár el sem indulnak. A többi alkatrészt BIZTOS, hogy nem fogom nekik visszaküldeni, mert azokat leteszteltem itthon, és nincs bajuk. Egyébként is, nem bízom rájuk a jó alkatrészeket, mert a végén még azokat is hibásan kapom vissza. Volt már rá példa. És ezúttal nem fogom hagyni, hogy hülyének nézzenek.

    szombatitomi 13 éve 31

  • találkozás

    2011.01.21-én pénteken délután, háromnegyed 2-kor találkoztam Annával. az egész nap nagyon csodásan telt. a reggel majdnem teljesen hagyományosan indult, annyi különbséggel, hogy már akkor is nagyon izgatott voltam, és csak erre tudtam gondolni: 'végre végre! ma van! ma találkozunk!', és hogy negyed órával korábban keltem. igazából nem volt több dolgom mint máskor, mert már minden elő volt készítve, de mégis 5:15-re állítottam be az ébresztőt, mert még azért egyszer meg akartam győződni róla, hogy minden nálam van, amire szükségem lesz. aztán hamar eltelt az itthoni reggel, készülődés, reggeli, kimenni az állomásra. a vonatot majdnem lekéstem, de azért még épp időben odaértem. ilyenkor InterCity jön, de csak az első két kocsi IC, a harmadik egy egyszerű fülkés, de mi csak oda ülhetünk, helyjegy nélkül. hát igen, de az a kocsi most le volt zárva. mivel ilyenkor sokan szoktak lenni, gyorsan szaladtunk hátra, a hátsó ajtóhoz, hogy ott szálljunk fel. hát az is be volt zárva. vissza előre, felszálltunk az egyik IC kocsiba. a kalauz azt mondta, ha találunk helyet leülhetünk, ha nem, akkor álljunk. hát nyilván nem fogunk valaki ölébe leülni, de egyébként is kibírjuk ezt az alig több mint fél órát, amit Debrecenig megtesz a vonat. az első kocsiban találtunk helyet, oda leültünk.

    Folytatás...

    szombatitomi 13 éve 11

  • 2011.01.21 - Szolnok

    Pénteken lesz a Szolnoki gyalogos-kerékpáros Tisza-híd átadása. Ott leszek! Az ünnepség 15:00-kor kezdődik.

    Nem csak a híd miatt megyek, van ott egy nagyon kedves ismerősöm, (ld: blog) vele találkozom.

    Debrecenből 12:07-kor indulok a Nyírség IC-vel, visszafelé pedig majd Szolnokról 19:38-kor, a Délibáb IC-vel. Izgalmas út lesz, így, hogy még soha nem utaztam IC-vel. Mármint olyannal, amire helyjegy is kell.
    Várom a pénteket! :K

    szombatitomi 13 éve 11

  • költözés - blog

    Rövid leszek.
    Mostanában eléggé lecsökkent a Logoutos aktivitásom... Ez egyrészt a tanulás miatt van, másrészt pedig ha van egy kis szabadidőm, azt mással töltöm. Létrehoztam egy saját blogot, amit a http://szombatitomi.blogspot.com címen lehet majd elérni. Ide fogom írni a személyes dolgaimat. Továbbra is fogom a fórumot látogatni, és bejegyzéseket írni, de ezt csak szakmai témában. Ha lesz egy-egy hosszabb írásom, ami persze ide is fel fog kerülni.

    Ja, és elnézést, készül az Elátkozott erdő folytatása, csak még nem sikerült befejezni.

    szombatitomi 13 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.