2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Vízparti szállásra ötletek?

    Sziasztok!

    Gyerekkori barátom a nyáron megnősül, és hát meg kéne tartani az a bizonyos búcsút. Mivel szereti a vizet (nem a fürdést, vagy a vízi sportokat, hanem a víz közelségét, illatát, hullámzását, stb, romantikus alkat na :) ), így jött az ötlet, hogy akkor legyen valami hangulatosabb vízparton. Azt hittem, hogy könnyű lesz találni, de nagyon nem.

    Balaton: Leginkább egy minimum hétre adnak ki szállást. Pedig találtam olyat is aki több, mint 80 ingatlant intéz, de ő sem tud adni. Ha esetleg adnak is ki egy napra, akkor általában marha drága, akár 100.000 Ft felett is lenne per nap.

    Velencei tó: Itt igazából nem találtam semmi használhatót közvetlen a parton.

    Bokodi tó: Itt bulizásra nem igazán adnak ki faházat (valahol érthető okokból), vagyis egyet találtam, de az benn van a vízben, ami amúgy tényleg hangulatos lenne, de akkor a bográcsozás kilőve. Pedig azért valaminek le kellene fojtania a sört/pálinkát :)

    Igazából semmi extra igény nincsen. Szép helyen legyen, lehessen bulizni, bográcsozni, az se baj ha van áram, és valahogy férjünk el maximum 8-an lefekvéskor is. Azt hogy hogyan az már részletkérdés. :)

    szente 7 éve 29

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.