2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Nikon Légy Képben Pályázat (már használható)

    Na igen, érdekes dolgok ezek. Ment egy körlevél a népszerűbb közösségi oldalakon, hogy akinek tetszik a kép az szavazzon rá, támogassa. Valahol 4600 pont körül járt amikor egyszer csak rohamosan csökkenni kezdett. Húsz másodperc alatt majd másfélezer pontot esett. Érdekes módon az első helyen tanyázó zajos, technikailag nulla kép szárnyalása pont ekkor megállt, és pontjainak száma nem nőtt tovább. Biztosan véletlen....

    update1: a fototrend is beszámolt a dologról ITT. Az első hozzászólásban felhívtam a figyelmet arra, hogy ez nem a tiszta versenyről szól.Kíváncsi vagyok lesz-e folytatás.

    update2: Sok hánykolódás, szenvedés után végre legalább nagyjából használható a pályázat szavazómotorja. Éljen!

    Sir Riccio 15 éve 1

  • Brutus a Légy Képben fotópályázaton + Szeged Galéria

    Üdv minden kedves olvasómnak!
    Kezdeném a legfontosabbal: Brutus (sokak kedvence) a sárgalódenkabátos labrador híres lett. Elindult egy fotópályázaton. Véletlenül sem szeretnék senkit arra ösztönözni, hogy ITT minden nap szavazzon plussz harminc ponttal erre a képre:



    Ha valaki esetleg mégis így tesz nap mint nap, vagy akár csak egyszer annak persze nagyon szépen köszönjük!

    Ezt leszámítva is pörög az élet körülöttem, szerdától már dolgozom a hétvégén pedig Szegeden jártam. Pénteken indultunk, mert Krisztike ma töltötte be a 20. születésnapját, és ezt ugye meg kell ünnepelni, hol máshol mint ahol a szeretteinek egy jó része is tartószkodik. Mondtam is neki, hogy lassan lecserélem mert túl öreg. :C (Persze szerencsére nem vette komolyan, eszembe sem jutna ilyesmi. :))) Szóval ebben a pár napban sikerült annyit gyalogolnom mint máskor kb. 2 hónap alatt, de azért megérte. Végre együtt lehettünk egy kicsit anélkül, hogy bármiféle vizsgaidőszak beárnyékolná az együtt töltött időt. A vadaspark gyönyörű, a város hasonlóképp.

    Folytatás...

    Sir Riccio 15 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.