2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Egy nagy nap a Hungaroringen

    Amikor reggel fél 7-kor felkeltem itthon, még csak nem is sejtettem, milyen különleges élményekben lesz részem. Családdal két autóval felutaztunk a Hungaroringre. Elég jó időt sikerült futni mert 9-re már ott is voltunk, akkor azt hittem, még nem lesz nagyon senki. Na, erre mostantól nem gondolok WTCC futam esetén, őrület mennyien voltak már ilyenkor kinn. Körbesétáltunk a lelátók mögött és hát be kellett szereznem egy dudát.A nap folyamán közvetlenül, vagy családtagok hallották, hogy én mint "dudás hülyegyerek" lettem emlegetve, megkeserítve az első kanyar, a tribün, majd az utolsó kanyar füleit.
    Itt volt bennem egy kis ideg, hogy mit vártak itt az emberek, sakk meccsre jöttek? A magyar futam emiatt híres és kedvelt a pilóták között, hogy hangosak vagyunk és marha jó atmoszférát teremtünk erre néhány érzékeny lelkűnek ez nem tetszik... Ilyen emberek maradtak volna otthon. A dudát maximálisan kihasználtam, amint a kivetítőn, vagy előttünk ott volt Norbi, Zengő Zoli, bárki a csapatból már ment is a duda.

    Folytatás...

    Qukac 9 éve 3

  • Apple Watch, LG G4, Microsoft Build 2015 összefoglaló

    Ez hét valami őrület volt a tech világban, jöttek az első visszajelzések az Apple Watch-ról ( és egy kis minibotrány), bemutatta végre az LG is mit küld csatába a többi gyártó flagshipjével szemben és nem aprózták ezt el (hmmmmm HTC......) és a Build 2015 zárta a hetet pár jó kis Windows 10-es funkció leleplezésével (meg másfél óra Azure szenvedéssel előtte...)

    Ha kíváncsi vagy mit gondoltam ezekről, nézd meg a videóm:

    További érdekességekre vagytok kíváncsiak? Kövessétek Twitteren, iratkozzatok fel a Youtube csatornámra és olvassátok a Logout bejegyzéseim.

    Qukac 9 éve 0

  • A legjobb budget mikrofon? - Samson Go Mic

    Beszereztem egy Samson Go Mic-ot, hogy kipróbáljam: olcsó mikrofonnak rossz-e a hangja?

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 9 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.