2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Windows Phone 8S by HTC: okos és szép

A HTC Windows Phone 8 telefonjainak alacsonyabb árfekvésű képviselője járt nálam.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

A HTC mint márka eléggé a prémium szegmensbe pozicionálja magát, így mind designban mind funkcionalitásban igyekeznek maradandót alkotni telefonjaiknál.
Most azonban egy emberibb árazású termék került boncasztalomra, ami nem az Androidos vonalról van, hanem a tavaly bemutatott Windows Phone 8-as termékcsaládból.
Két modellt mutatott be a HTC: az egyik az 8X, ami a csúcsmodell és a kisebbet 8S-t. A telefon maga egy referenciamodell (hasonló lesz az elv gondolom, mint az Androidnál a Nexus termékeknél) ami egy kis fricska a Nokiának.

A doboz a HTC-től megszokott szappantartóforma. Belül fakkosítva vannak a dolgok felül telefon alul minden más (leírások, tartozékok).
A tartozékok listája, mint ahogy manapság a telefongyártóktól megszoktuk nem nyúlik hosszúra, hiszen van benne egy töltőfej, egy adatkábel és egy füles.

A füles alapvetően nem szól rosszul eleinte a kialakítás miatt és az anyaghasználat miatt kételkedtem egy kicsit, de amúgy várakozáson felüli az egész. Hozzáteszem, hogy csak a Beats Audio funkció bekapcsolásánál kellemes az érzet, anélkül hát felejthető a produkciója.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.