2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Karácsonyi videódömping

    Ha a blogomon valaki visszanéz, az láthatja, hogy próbálgatok egy Youtube csatornát csinálni saját erőből. Eddig igyekeztem anyagi ráfordítás nélkül a lehető legjobb minőséget kihozni magamból, de rájöttem megérett ez a dolog arra, hogy beszerezzek egy pár eszközt.
    Jóbarátomhoz, az aliexpresshez fordultam segítségért, és meg is rendeltem egy két csemegét. A teljesség igénye nélkül, állványt, egy dollyt ( görkori szerű kis szerkentyű, hasznos cucc mozgásokhoz) , telefontartó fejet és egy steadycamet ( mozgások stabilizálásához).
    A csatornám egy teljesen új koncepcióra épül most. Szeretnék a videóhoz csak okostelefont használni tehát ezzel forgatnék. Lehet minőségben sokkal jobban járnék majd egy DSLR-el, sokkal több lehetőség van abban, de úgy érzem a jelenlegi szintemhez bőven elég még a telefonos kamera. Főleg annak tudatában, amit Bobtail fórumtárs a Lumia 930-as topikban felvetett, hogy a Denim frissítéssel mégtöbb manuális beállítási lehetőséget kap a 930. Nyami... :D
    És hogy miért írtam a dömpinget? Nos készülök a háttérben egy Kínából rendelt Qi töltő tesztjével, a Lumia 930 is megér egy videót maga, és a fentebb felsorolt szintén Kínából származó kütyük is úgy érzem remek alanyok lesznek a videózáshoz.

    Folytatás...

    Qukac 9 éve 4

  • Made in China: Bluedio i4S

    Sziasztok!

    Már korábbi személyes bejegyzéseimben foglalkoztam azzal, milyen jó lenne megszabadulni attól, hogy mindig kábelekkel kelljen szórakoznom, ha zenét szeretnék hallgatni. Mivel itthon fájdalmasan drágán lehetett kapni bármi ilyet Kína felé fordítottam tekintetem, és rendeltem egy Bluedio i4S-t az aliexpress.com-ról. Megérte? Kiderül a videómból.

    A videó teljes egészében (kivéve egy snitt) egy Lumia 930-al lett felvéve, sőt a vágási procedúra jelentős része a készüléken zajlott a Movie Creator Beta app segítségével.

    Qukac 9 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.