2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kérdések a Telekomtól

    Régen írtam ide de pár napja a Telekom pár kérdést küldött, amik alapján meg kell írni a cikket. Ebben nem a konkrét eszközről kérdeztek, hanem a tabletekről úgy általában. Most szeretném megosztani ezeket, a kérdéseket és a válaszaim hogy mit gondolok egy hónap tablet használat után az eszközről. A kérdések azért vannak többes számban, mert nem csak én dolgozom ezen a dolgon, hanem egy pár társammal veszünk a tesztben részt.

    Próbáljátok végig gondolni mik a tabletek legfőbb általános tulajdonságai?

    A legfőbb tulajdonságai megegyeznek egy okostelefonéval. Bárhol-bármikor online lenni, multimédiát fogyasztani. Ezt kínálja egy okostelefonnál nagyobb kijelzőn. Némely tablet a hardverben is elkülöníti magukat az okostelefonoktól direkt jóval erősebb hardvert raknak bele (pl. Nvidia Tegra 3 és az Asus Transformer Prime) bár ez rövid ideig igaz mert már most hallani olyan telefonokról pletykákat ami Tegra 3 alapon nyugszik.

    Az elmúlt hetekben mi volt a benyomásotok, Ti mire tudtátok használni?

    Megpróbáltam a napi teendőimre ezt használni és kevesebbet a laptopom. A számomra is meglepő dolog az volt hogy nagyon ritkán kellett a laptopomhoz nyúlni, mert rengeteg dolgot el tudtam rajta végezni. Filmet néztem rajta, neteztem, pdf-eket olvastam rajta és zenét hallgattam.

    Folytatás...

    Qukac 12 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.