2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Láttam ma egy mókust

    Ma reggel 7:08-kor kimásztam az ágyból. Előbb felébredtem már, de csak fetrengtem és nem bírtam visszaaludni. Aztán inkább felkeltem teljesen. Először be akartam kapcsolni a gépet, hogy bootoljon, amíg a reggeli kisdolgom elvégzem. Azt mondtam: "mozdulj meg, nagylábujj!", amire a nagylábujj engedelmeskedett és rutinmozdulattal megnyomta a minőségi Codegen házamon a power gombot. Kimentem, elvégeztem folyóügyeimet, majd kezet mostam és a jóféle szarvasi kávéfőzőnket megtöltöttem kávéval meg vízzel, hogy amíg a megszokott oldalaimon a "fejleményeket" elolvasom, lefőljön a kávé. Le is főtt a kávé elég gyorsan, asszony is ébredezett, fogtam két poharat. Raktam beléjük cukrot, majd az én kávémba egy kis rumot is, meg mindkettőbe tejszínhabot.
    Na, ezek voltak a rutindolgok, amiknek meg kellett történnie. Majd lefürödtem, hogy ne olyan szagom legyen, mint egy kéthetes dromedár hullának és meg is borotválkoztam. Mert hát családi ebédre megyünk. Vagymi? Asszony nevelőapjának az anyjának van a születésnapja+névnapja.

    Folytatás...

    mephi666 15 éve 41

  • Mit iszunk ma?

    ladybug gasztroblogja adta részben az ötletet, hogy írjak egy hasonló "blogot", mint az övé, de italokkal kapcsolatban. Azt tervezem, hogy időnként, ha valami számomra új italt kóstolok, próbálok képet is készíteni róla, amit felteszek és a személyes véleményemet megosztanám róla.

    #UPDATE: a lentebb említett "utónyaralásra" vittem magammal 5 doboz Gösser Bock-ot, amit a kommentek között juliabrilke már említett és úgy gondoltam, hogy "0. italnak" illene ide, mert nekem is ez az egyik kedvenc söröm. Szeretem a kellemesen füstös utóízét, amit szavakkal nagyon nehéz leírni. (A barna söröknek a "füstös" utóízét az adja, hogy a gabonát pörkölik, amiből később kifőzik.) Íme:

    Folytatás...

    mephi666 15 éve 95

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.