2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A szellem....most megvagy!

    Ez az eset ma történt meg velem. Régóta sejtem már, hogy léteznek olyan dolgok, amiket nem tudunk megmagyarázni....ahogy azt is, hogy egy szellem van a házban ahol most lakunk, mivel évekkel ezelőtt meghalt itt egy öregúr az egyik fenti szobában. (bár a barátnőm a keresztapjára gyanakszik, aki szintén meghalt) És azóta történt pár dolog, ami kicsit furcsa volt, de hittük is,meg nem is. Gondolkoztunk rajta, meg nem is. Furcsa hirtelen fuvallatok, barátnőm vállán teregetés közben ujj bökés szerűség, egyszerre egyazon időpontban megálló órák két külön helységben...ilyenek. De mindezt betudtuk a véletlennek, a félre "érzékelésnek". A mai napig.

    A konyhában sült krumplit és fasírtot sütöttem épp, közben ki be járkáltam az ebédlőbe, ahol a barátnőm és a lakótársam már falatoztak. Egyszer csak egy erősebb koppanó hangot hallottunk, ahogy egy evőeszköz leesik, neki valaminek. Gondoltam, biztos csak bénán tettem le (zöld színű jelzés a képen), és lecsúszott a vágódeszka széléről. Aztán eszembe jutott, hogy van webkameránk. Na mondom viccesen a többieknek, nézzük csak meg gyorsan. Hát megnéztük, vagy 5-ször, de felállt a szőr a kezemen. Rendesen látszódik, ahogy eltűnik a villa, majd landol a másik oldalon, szorosan a szekrény tövében.

    Folytatás...

    Meggyi001 9 éve 50

  • Lollipop navbar ikonok megváltoztatása KitKat-re vagy egyedire - Xposed modullal egyszerűen

    Frissítve: 2015.07.03. 23.40

    Sziasztok. Ha van valaki, akinek nem tetszenek a Lollipop által kitalált navbar ikonok, és remélem nem vagyok ezzel egyedül, annak ez az Xposed modul lehet segíthet. Ffalete xda-s kolléga készített egy xposed modult lollipop-hoz, amit nekem csak egy kicsit kellett módosítani. Tesztelve: LG G2, LG G3, LG G3-s, LG F60 - android 5.x.x lollipop rendszereken. De az a sejtésem, hogy más telefonokon is működhet, amin van root és működő Xposed Framework. Egyelőre 4 darab modul van készen, de tervezek továbbiakat is publikálni, a lentebb linkelt oldalon már meglévő zipes navbar ikonokból.

    Folytatás...

    Meggyi001 9 éve 0

  • Android - Betűtípus/ok hozzáadása a rendszerhez könnyedén

    Frissítve: 2015.07.03. 23.00

    Sziasztok. Régi dilemmám, hogy hogyan lehetne bővíteni az androidos telefonokon a gyárilag beletett betűtípusok számát (ami alapban 4-6-8 db szokott lenni), akár csak egy darab kedvenc betűtípussal, vagy 20-40-el is akár. Van erre már több lehetőség is; recovery-ből flash-elős zipek az XDA-ról, tucatnyi alkalmazás a Play áruházból, stb, stb. A mi mostani megoldásunkban az a jó, hogy nem a mások által kiválasztott típusú és darabszámú betűket tudunk installálni, hanem csak amit mi szeretnénk, és amennyit akarunk. Megjegyzésként hozzátenném, hogy a play áruházból letöltött egyik ilyen alkalmazás a kiválasztott betűk felrakása és restart után bootloop-ot okozott egy Xperia Sp-n. Tehát azokkal csak óvatosan!

    Folytatás...

    Meggyi001 9 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.