2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Szerelem első látásra :)

    Bele fantázia szerinti processzor, annak függvényében, hogy home server vagy mini workstation készül belőle. :)
    Még nem elérhető.

    A képek az ASUS oldaláról származnak.

    Jim Tonic 11 éve 14

  • Cooler Master Elite 130

    Az előző is ütős kis mini-ITX kuckó volt, bár a megjelenése nem mindenki tetszését nyerte el. Utódja szerintem sokkal szebb lett, ráadásul a helykínálat is megnőtt.
    Én még mindig a méretes házak rajongója vagyok, de ha leszokok róla, valami ilyesmi lesz az utódja. :)

    [link]

    Folytatás...

    Jim Tonic 11 éve 7

  • Samsung Galaxy S4 Mini Duos Hands-On

    Kb. két éve próbálok normális dual-sim telefont beszerezni. Most sem sikerült igazán.
    Két év után végre a HTC Desire 600 tűnt a tuti befutónak, mivel tudja azt, ami elvárás volt: dual active. A mobilarénás teszt után én voltam az egyik morgolódó, aki próbálta elmagyarázni, hogy az említett funkció mennyire fontos, és miért kerül annyiba, amennyibe. Persze azért én is tisztában voltam vele, hogy nem lett az igazi, ezért vártam az S4 Minit. Kiderült, hiába, mert a várakozásokkal ellentétben a Samsung kiherélte a chipsetet, azaz bár a SOC tudja a funkciót, csak dual standby telefon lett belőle. Nagy volt a szomorúság, de végül Bog válasza után az S4 Mini mellett voksoltam. Valószínűleg jól döntöttem, de jól nem jártam.
    Sajnos pont az lett, amitől féltem. Az édesanyám gyakorlatilag folyamatosan beletárcsázott azokba az intervallumokba, amikor a másik kártyán beszéltem, így gyakorlatilag már a használat első napján a feleségemnél keresett, hogy mi van velem, mert ki van kapcsolva a telefonom...

    Folytatás...

    Jim Tonic 11 éve 31

  • Akkora a baj, hogy csak Bill Gates segíthet

    Akkora bajban van a Microsoft, hogy egyes pletykák szerint még Bill Gates visszatérése a nyugdíjból is szóba került, hogy megmentse a vállalatot. A múlt pénteken az elmúlt 13 év legdurvább egynapos tőzsdei veszteségét elszenvedő (32 milliárd dollár füstölt el a cég piaci értékéből aznap) óriáscég az operációs rendszerek és a tabletek piacán sem úgy teljesít, ahogy az egy szegmens piacvezetőjétől elvárható lenne. A Surface annak ellenére marad alul a riválisok, például az Apple termékeivel szemben, hogy olcsóbb, és számos reklámkampány szerint sokoldalúbb is.

    A közelmúltban Steve Ballmer, a cég vezérigazgatója alapos átszervezéssel próbált új lendületet adni a cégnek, de a sorozatos gyomrosokat nehéz ilyen intézkedésekkel kivédeni. A nyár egyik legnagyobb meglepetése volt például, amikor a játékvilág újdonságait bemutató kiállításon, az E3-on a Sony frissen bemutatott Playstation 4 konzolja szinte minden téren megverte a Microsoft új, sokak szerint már a nevében elhibázott játékgépét, az Xbox One-t. Az esetet követően nem sokkal le is mondott az Xbox One-on dolgozó csapat vezetője, és a facebookos időrabló játékok fejlesztéséről híres Zyngánál vállalt állást.

    Folytatás...

    Jim Tonic 11 éve 53

  • Chenbro SR30169 szerverház bemutató

    Az első saját építésű otthoni szerverem, melynek elkészültét azért sok tapasztalat előzte meg.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 11 éve 57

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.