2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Monster Beats by Dr. Dre - Studio

    Gondoltam írok egyet még így melegében az iPhone 4-es beszámolóm mellé. Témám középpontjában egy olyan kütyü áll, amelynek boncolgatásával talán már tényleg olyan terepre merészkedek, ahol az én, csekélynek SEM mondható műszaki ismereteim kevésnek bizonyulnak.
    Tehát továbbra se számítsatok tőlem mélyen szántó IT-s szakzsargon-tüzijátékra, inkább egy személyes, inkább laikus tesztszerű bármire.

    Nos tehát Monster beats by dr. dre- studio

    Mit is tudhatunk róla? Dr. Dre egy tengerentúli könnyűzenei producer-előadó, aki megpróbálkozott valami igazán nagy bummal, mégpedig egy prémium fej- illetve fülhallgató család bevezetésével. Hihetetlen nagy hype az egész termékcsalád, bődületes mennyiségű pénzt ölnek bele a marketingbe- legfőképpen nem hirdetésekkel, reklámokkal- hanem olyan szerződésekkel operálnak, melyeket a sztárokkal (aki már elfogadta a celeb-et mint szót, akkor celebbekkel) hirdetnek klippekben (lady gaga), sporteseményeken, paparazzi felvételeken.

    Folytatás...

    geri| 14 éve 16

  • Apple- Vol.6 (iPhone 4): Mindent megváltoztat... (?)

    /Sikerült valami iszonyat sejtelmes címet összeimádkozni, szinte borítékolható volt.../

    Először is bocsánat- kedves (talán nem csak reményeimben létező) Olvasóm, hogy ilyen sokáig elmaradt a cikk az új telefonról, azonban két okot is fel tudok hozni a mentségemre:

    1. nyakig ér a szartenger körülöttem-legalább nem hullámzik (természetesen ez nem szó szerint értendő, de tényleg akad megoldandó probléma a közvetlen környezetemben)

    2. ha már úgyis meg vagyok bélyegezve a sok, előre 'gyökér apple-fanboyként' bekategorizáló júzerek által (Nektek ajánlom figyelmetekbe a korábbi postjaimat, valamint a már az ókori római jogban is ismeretes jóhiszeműség elvének fogalomkörét), legalább valami objektív tesztféleséget szeretnék összekaparni: úgy fair, hogy várjak minimum két hónapot, és véleményezzek egy használati eszközt/tárgyat. Ugyanis az iPhone 4 szűk két hónapja került a birtokomba, és teszem azt két hét használat után nem lehet valós-mások számára használható tesztet/véleményt alkotni.

    Folytatás...

    geri| 14 éve 16

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.