2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Zene? Gitár.

    Nem tudom mi inspirál ezen sorok megírására. De ha belegondolok, talán mégis. A Logout-ot olvasgattam, Kyrabaybee topicját, szóba került a zene, linkelgették a jobbnál jobb klasszikusokat, többek közt Vakegérke a Hotel Californiát. Nem bírtam nem meghallgatni, és mint mindíg, most is felállt a szőr a hátamon, a lehető legjobb értelemben. Különösen a Solo-tól. Zseniális. Aztán jött az érzés, az ihlet, vagy nevezzük ahogyan akarjuk, fogtam a gitáromat, a világ kikapcsolt és elkezdtem játszani. Az akusztikuson játszottam a solo-ját először, aztán ami jött. Akkordozgattam főleg, ülve, állva, fekve, ahogy épp voltam, rendszer nélkül, ami épp eszembe jutott, de az érzés, az amit nem lehet leírni. Rég éreztem magam ilyen jól. Sokat gitározok, de ennyire ritkán ragad magával.

    Nagyjából egy éve nyúzom a húrokat, szégyen vagy nem, de a kezdő löketet bizony a Guitar Hero III adta meg :DDD Billentyűzetet tépve fogalmazódott meg bennem a gondolat hogy ezt akkor most próbáljuk ki igaziban is :DD Tanárnál sosem jártam, csak netről szedtem össze a tudásom, ez talán meg is látszik és talán meg is bántam, ez van :D

    Itt az eredeti terv szerint egy kis áttekintés lett volna az eddigi gitárjaimról, de olyan szárazra sikerült hogy inkább kihagyom, álljanak itt helyette kedvenc számaim :)

    Folytatás...

    Daweee 15 éve 20

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.