2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Az élhetetlenség országa

    Tudom hogy ez alatt a bejegyzés alatt meg fog jelenni jópár aktuálpolitikai megjegyzés, szóval előre leszögezem, hogy ezt irtani fogom. Ha nem én, akkor a kollégák. Nem idevaló, és mindezek mellett, amiről írni szeretnék az politikai időszakokon átívelő, rendszer szintű probléma - és szerény véleményem szerint tökéletes valóságábrázolása annak, hogy az amúgy a politikai kommunikációban szénné ajnározott kkv réteget miért is őrli fel az adminisztráció, a szabályozó- és ellenőrző szervek rugalmatlansága. Tovább megyek, ez az eset tökéletesen bemutatja, hogy mivel is fog szembesülni az, aki alapvetően szabály- és jogkövető magatartásra adja a fejét, de itt-ott becsúszik egy-egy baki.

    A történet röviden és egyszerűen úgy indult, hogy nem volt időm reggelizni mielőtt a feleségemet elvittem volna a munkahelyére, így hazafelé szerettem volna beugrani a környékünk talán egyetlen vállalható vendéglátóipari egységébe - egy kis kávézóba, ahol reggelit, egyszerűbb főtételeket és süteményeket szolgálnak fel.

    Az ajtóhoz érve az alábbi szöveg zanzásított változata fogadott egy nyomtatott A4-es lapon, az alább olvasható szöveg a kávézó Facebook oldalán lett publikálva.

    "Kedves vendégeink!

    Folytatás...

    crey 3 éve 156

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.