2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Így utazz Amerikába!

    Korábban már írtam a repülésről, és utazásokról, ami a végére egy oktató cikké kerekedett, hogy hogy is kellene a légiközlekedésben viselkednie az egyszeri usernek, aki legfeljebb Kiskunmajsán járt eddig, és élete első repülő útjára készül.

    Sokat járok az USA-ba (évi 3-4 alkalommal), és miután a küszöbön áll a LOT (lengyel nemzeti légitársaság) és az AA (American Airlines) járatainak budapesti bevezetése, amik közvetlen kapcsolatot fognak teremteni az Egyesült Államokkal, így valószínű hogy itthonról is egyre többen kedvet fognak kapni arra, hogy a jenkilandet válasszák nyaralási célból.

    Ez a kis szösszenet elsősorban azoknak szól, akik még soha nem jártak az USA-ban, elmagyarázva hogy milyen papírokat kell beszerezni felkészülés gyanánt, mire lesz szükséged az úton, milyen eszközöket javasolt beszerezni mielőtt mégy, mi lesz a teendőd a reptéren, etc...

    A Dokumentumok.

    Kezdjük a kályhánál a történetet. Az első és legfontosabb amire szükséged lesz, az egy útlevél. Elhagyod a Schengeni zónát, így vagy Budapesten, vagy ha átszállással érkezel az Egyesült Államok területére, akkor még mielőtt kilépnél a Schengeni területről kérni fogják az útleveledet, és még egy tonna másik helyen szükséged lesz rá.

    Folytatás...

    crey 6 éve 70

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.