2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Szines műanyagok

    Amazonon vásárolgattam, amikor majd kiszúrta a szememet egy akció.
    Sennheiser Momentum on ear, első verzió 60 font. Az testvérek között is 25000 forint, korábban ugyanezt a fejhallgatót majdnem sokkal drágábban vettem meg.
    Be is raktam a kosárba. Már majdnem kifizettem, amikor látom, hogy a rózsaszínt veszem. Hát... Szóval nem menne a színe a ritikülömhöz meg a magassarkúmhoz, meg egy férfihoz amúgy is a barna fekete vagy az ivory illik. Vissza, berakom a barnát. Az több mint kétszer annyiba kerül...
    Többi úgyszintén, sokkal több.
    Kereslet kínálat ugye.

    Blindmouse 9 éve 0

  • Az AMD negyedéves pénzügyi jelentése

    Az AMD benyújtotta a kötelező negyedéves pénzügyi jelentését. Ami szemet szúrhat bárkinek, hogy a market capitalisation-ja (piaci tőkésítés... majd egy közgazdász megmondja mit jelent) az 1.53 Milliárd dollár. Ez hetede az Nvidiának és kb százada az Intelének. Lassan ott tartunk, hogy bárki fel tudja vásárolni a céget.

    Az AMD tíz éve ennek négyszereséért vásárolta fel az ATI-t. Szóval nem a globalfoundries kiszervezése miatt csökkent ennyit az értéke. Egy dologgal magyarázható az elértéktelenedés, rossz döntéseket hoztak évekkel ezelőtt. Sorozatosan. A pénzügyi helyzet nem látszódna hogy változna (negatív a bevétel), 2019-ben kell fizetni a mostani adósságokat. Azt jósolják 2020-ban csőd.

    Egyesek várják a ZEN-t mint a messiást. Igazuk van, valószínű ez az utolsó dobása az AMD-nek ha ez nem sikerül.

    Ezt azért írtam le hogy tisztábban lehessen látni a dolgokat. Légyszíves a hozzászólásaitokkal ne zárassátok be a topikot.

    Blindmouse 9 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.