2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Világvége elmarad, MX518

    Itt a világvége, tévedtek a Maják, fusson ki merre lát. Szóval az a helyzet, hogy kb 10-12 éve egy MX518-at használok vakegérként. Szegény már kezd ütött kopott lenni, lassan megérett a cserére, de sosem bírtam rászánni magam, mert még mindig működött. Csak a gumi kopott le róla. Meg a logó töredezett szét. Meg a talpai koptak meg.
    Gondoltam nem baj, van helyette fejlesztett MX518, majd veszem azt. Aztán kivonták a forgalomból, lett helyette a G400 aminek a kábele elpusztult folyton, ezért lecserélték a G400s-el. Gondoltam majd veszek, ha szükség lesz rá. De jajj, kivonták a G400s-et is a forgalomból, és a Logitech G402 Hyperion Fury (Gaming Ultra GTO XT Super 2000 MK2 Blast processing FATAL1TY) került a helyére. És bár azt mondják, hogy ugyanolyan kézbe véve, meg hogy jó egér, de nem tudom hogy higgyek-e nekik.

    Most kellett ezzel szembesülnöm sírósszájli)

    Szóval ti mit tennétek? Új műanyag rendelése ebay-ról az 518-hoz, G400s rendelése amíg még van, vagy egy indokolatlan nevű egér?

    Blindmouse 9 éve 13

  • Konzervkaja

    Az utóbbi pár hónapban ha bevásárolni voltam szombaton (mert itt Belgiumban a boltok zárva tartanak vasárnap, ami egyébként leírhatatlanul szar) bepakoltam a kosárba 1-2 konzervet, biztos ami biztos.
    Az egyik szekrényben van nekik egy helyük, ott laknak. Tortellini, sólet (francia recept, igazából jobb mint amire gondolnál), virsli, zöldségek, gyümölcsök, paradicsomos húsgombóc. Kóstoltam már őket, annyira nem szörnyűek.
    Úgy vagyok vele, jó lesz, ha teszem azt nincs időm bevásárolni menni, alig tudok az ágyból is kikelni mert beteg lettem, földrengés van, zombik támadnak meg vagy betör a tenger.
    Te tartasz otthon konzervet? Mennyi időre elegendőt? Volt már szükség rá?

    Blindmouse 9 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.