2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Florida 3

    Test-scan, tapi, turkálás a cuccomban. Nagyon félénkek az amerikaiak, de legalább tudom, hogy nem fogják felpuffantani a gépet (bellülről) amin utazom. Haza. Ez lesz az eddigi legrövidebb napom, a maga 18 órájával, holnap ugyanilyenkor otthon leszek. Kop-kop a fa asztalon.

    Mennyire kellemetlen repülőgépen utazni? Idefele New York-nál kicsit rázós volt a levegő, kb annyira, hogy az utasok már wooow-oztak. Meg volt egy macska, amelyik fojton nyávogott. Amúgy egész jó.

    Blindmouse 12 éve 10

  • Florida 2

    Épp rendkívül unatkozom, ezért úgy gondoltam kipróbálom a nexus7-emet hogy milyen hosszabb dolgokat gépelni rajta. Este 10 után van az idő, egy woopert majszolok, az előbb ugrottam el érte. Kocsival, mert itt kb nincs más közlekedés. Meg anélkül ki sem szolgáltak volna a drive-though-nál. Nem igaz az, hogy itt annyival sokkal olcsóbb lenne a gyorséttermi kaja, $4,02-t fizettem érte. Persze ha hozzávesszük hogy volt olyan nem túl puccos étterem ahol $20 volt az ebédem, mindjárt más a helyzet.

    Milyen itt? Minden NAGY. Csak úgy nagyok a dolgok, az autóutak, a parkolók, a házak, egy csomóan Ford F450-est meg hasonló nagy autókat vezetnek. Az autóbérlőben a "basic" típusú autó amit kértem egy 2,5-ös nissan altima volt. 611 dollárt fizetek érte egy hétre. Illetve a cég fizeti, de csak majd egyszer. Szerencsére a hotelt nem kell kifizetnem nekem, abba beleőszülnék. Itt unom magamat vasárnap este a hotelban, mert nincs semmi a tv-ben, azaz lenne, mert van VOD rajta, csak nem számomra árazva. Amúgy az internet is $10 per nap per készülék (lenne, de egy bizonyos összeg felett ingyen van). Reggelit, este meg koktélokat ingyen adnak. Ki érti ezt?

    Na mind1, legyetek jók, és utáljatok, mert sikerült kiszöknöm egy kicsit a Magyar valóságból.

    Blindmouse 12 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.