2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Segítségeteket kérném - Elektronikus zene

    Szeretnék egy címlapos írást írni, amiben összegyűjtenék egy nagycsomó elektronikus zenét, ami talán az utóbbi 10 évben készült. A cikk célja az lenne hogy felhívjuk az emberek figyelmét, hogy milyen csodás dolgok születnek ezekben a műfajban, és ezt illusztrálni zenékkel, vagy azzal hogy mi fog meg bennünket ezekben a műfajokban. Gondolok itt főleg a DnB-re a Jungle-ra, Indrustrial, trance, progressive, techno és egyéb műfajokra.

    Amit leginkább kérnék tőletek az az hogy segítsetek igazán egyedi, áttörő, megfogó, valami miatt a tömegből kitűnő zenéket linkelni. Nem tudok én sem miliárd zenét meghallgatni, és itt fontos lenne ha több ember tudását adnánk össze. Kérlek konkrét számokat (youtube) linkeljetek, mert nincs kedvem (időm) egy Armin Van Buren összest meghallgatni.

    Amennyiben van kedved írd le mi fog meg ezekben a zenékben, a cikkbe pakolom, ha formailag tartalmilag, terjedelmileg stimmel.

    Alapvetően az lenne az egésznek a célja hogy minél több jó zenével ismerkedjünk meg mi is, és mások megértsék miért szeretjük azt amit.

    Köszi hogy rászánsz 2 percet. :R
    Nem ér írni a Pendulum - Voodoo people remixet ;)

    Blindmouse 13 éve 25

  • Sajnos nem tudom olcsóbban adni

    A közelmúltban nézelődtem több aukciós portálon, elektronikai dolgokat, főleg fejhallgatót a felsőházból, meg mobilokat, ráférne a régi nokiámra a csere. Emellett keresgéltem a netes kínai piacon is, de most nem erről fog szólni a bejegyzés.

    Látok mobilokat, amik a szolgáltatónál 40 Khuf, eladó 44 Khuf, használtan. Oké, biztos független, és valóban. Mondjuk nem tudom miért lenne jobb egy független mobil, hiszen a kártyám úgyis függő...

    HTC 7 Trophy: elég korrekt mobil, 60 Khuf a boltban, szerintem igazán jó vétel. Aukciós portálon 95 Khuf, használtan. Megkérdezem, mégis mennyiért gondolja, hogy eldaja, elmesélem neki az árat. Azt mondja annyiért nem tudja odaadni. Ugyanezt a telefont megtaláltam használtan 146.600Ft-ért is.

    Ilyenkor ezek fordulnak meg a fejemben:
    1. Nem képes felfogni, hogy esett valami ára mióta ő megvette?
    2. Azt hiszi hogy lesz olyan ember, aki megveszi, anélkül hogy tájékozódna az árakról?
    3. Mi az hogy nem tudja odaadni? Készszeríti valaki? Nem akarom odaadni, azt hiszem így szólna az a mondat.
    4. Ha el sem akarja adni, akkor minek van meghirdetve?

    Folytatás...

    Blindmouse 13 éve 31

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.