2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

The Darkest Dungeon

Szépen valósítja meg a hentelést, a stresszmechanika pedig önmagában elég ahhoz, hogy kiemelje az átlagból.

[ ÚJ TESZT ]

Értékelés

Volt már róla szó, hogy a játék Korai Hozzáférés keretében érhető el jelenleg, és mint ilyen, nincs teljesen kész. Nincs meg az összes karakter, nincs vége a játéknak, ezek a későbbi frissítésekkel fognak bekerülni. Szerencsére a frissítések elég gyakoriak, és a fejlesztők sokat foglalkoznak az optimalizálással és a stabilitás fokozásával is.

Szerintem már most jól látszik, hogy mit várhatunk a végleges játéktól, mivel a legtöbb játékmechanikai elem már kész van és működik. A játék stílusából adódik, hogy tulajdonképpen már most is közel teljes értékű, mivel a nagy részét adó dungeon crawling kész van és nagyon élvezetes, kihívásokkal teli. Néhány helyen szinte biztos bele fognak még nyúlni a játékegyensúlyba, de alapvető változások már nem várhatóak.


Az őrület határán

A Darkest Dungeon jelenleg 20€-ba kerül Steamen és azt kell mondjam, hogy megéri az árát. Nagyon szépen valósítja meg a hentelést, és a stresszmechanika pedig önmagában elég ahhoz, hogy kiemelje a kategória átlagából. A grafika, zene, narráció szintén telitalálat, sokat segítenek a hangulat megteremtésében, a játék egyedivé tételében.

Az újrajátszhatóság pedig szintén garantált a véletlenszerűen generált történések, karakterek és labirintusok miatt. Én személy szerint nagy érdeklődéssel várom a további patcheket, addig is jó sokat el lehet szórakozni azzal, ami jelenleg elérhető.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.