2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Sony Xperia Go - Ellenálló

A távol-keleti gyártó IP67-es szabványú okostelefonját szeretném bemutatni egyhónapos tesztidőszak után.

[ ÚJ TESZT ]

Üzemidő, összegzés

Üzemidő, összegzés

A nagyvilággal egy négysávos GSM és egy kétsávos UMTS modul köt össze minket, van Bluetooth (3.0), A-GPS, WiFi (a/b/g/n), DLNA. WiFi átlagos erősségű, a GPS is az átlagos sebességet és pontosságot adja.

Böngészni is tudunk természetesen, sebessége átlag alattinak mondható kicsivel. Nagyítás, kicsinyítés lassacskán történik, a szövegtördelés szintén, szóval böngészésre nem a legalkalmasabb, de valamit valamiért.

A kék lepel alatt az 1320 mAh-s lítium-ion telep 1 napig kemény használattal is vígan kibírja, visszafogva két nap vagy afelé csúszhat az üzemidő, ez mindenképp dicséretes.

Nos, nehéz dolgom van, úgy gondolom, mivel ez a telefon a kategóriájában hardveresen elég jó, szoftveresen is, viszont a kijelző felbontását meglátva sokan elborzadnak. Félig igazuk is van, szemet szúró egy jobb kijelzőt használva, viszont megszokható, és aki strapabíró okostelefont keres, annak jó választás is lehet.

Összességében korrekt kis masina, 60 ezer forintért korrekt, viszont van egy riválisa ilyen árban. A Motorola Defy+-t mindenképp meg kell említenem, ez 50 ezer forint körül mozog, viszont hardveresen gyengébb és a szoftvere is elavulttá vált, nem is beszélve arról, hogy sokszor beáznak, ellenben tesztalanyunkkal, akivel minden nap fürödhetünk is, meg sem kottyan neki. Ezeket figyelembe véve, bár sokan szidják, strapatelefon és kevés az ellenfele, ezért mindenképp megérdemli az Ajánlott minősítést.

A készüléket a Sony Magyarország biztosította.

sdd2

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.