2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Sony Xperia Go - Ellenálló

A távol-keleti gyártó IP67-es szabványú okostelefonját szeretném bemutatni egyhónapos tesztidőszak után.

[ ÚJ TESZT ]

Hardver, szoftver

Hardver, szoftver

A vízhatlan burkolat alatt egy ST-Ericcson NovaThor U8500-ás CPU dolgozik, ez két darab Cortex-A9-es magot jelent, 1 GHz-es órajelen, illetve egy Mali-400MP grafikai gyorsítót. A japán gyártó ehhez még tett nekünk 512 MB RAM-ot, illetve 8 GB belső tárhelyet, ebből viszont csupán 3,5 GB-ot tudhatunk magunkénak. Szerencsére ez bővíthető microSD kártya segítségével 32 GB-ig.

[link]

[link]

A mobilon a 4.0.4-es Ice Cream Sandwich verzió fut, ezt az előzetes információk szerint később Jelly Bean-re frissíti a gyártó. A rendszer sebessége elfogadható, a kijelzőt feloldva fel kell ébrednie a készüléknek, de utána már gyors. A kevés RAM miatt a multitasking elég vérszegény sajnos, de nem várhatóak csodák egy 512 MB RAM-os készüléktől. Átlagos használatra teljesen megfelel, viszont aki várakozás nélkül szeretne több alkalmazás közt váltani, az keressen másik készüléket.

Extra szoftverek vannak, mégpedig a következők: Music Unlimited, TrackID, WalkMate (ez meg tudja számolni, hány lépést tettünk az adott nap, mennyi kalóriát égettünk, stb.), PlayNow, Compass (iránytű), Zseblámpa. Ezek volnának az extra alkalmazások.

A készüléken a Sony UI kezelőfelülete fut természetesen, ezt már mindenki ismerheti, akinek volt a kezében valaha Sony (Ericsson) készülék 2011 óta.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.