2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Sony Xperia Go - Ellenálló

A távol-keleti gyártó IP67-es szabványú okostelefonját szeretném bemutatni egyhónapos tesztidőszak után.

[ ÚJ TESZT ]

Multimédia

Multimédia

A hátlapon elhelyezkedő 5 megapixeles, autófókuszos, LED villanóval megtámogatott képérzékelőt helyeztek el a mérnökök. Beállítási lehetőségek vannak, mégpedig a következők: motívumprogramok, felbontás, vaku, önkioldó, mosolyfelismerés, fényérték, ISO, fehéregyensúly, fénymérés, geocímke, felvételi mód, zárhang (kikapcsolható), gyors indítás, adattároló. Kategóriát nézve jó a felhozatal, a képek minőségén ez vajon látszik-e, hamarosan kiderül.

[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]

A képek minősége nem rossz, a bal széle a képeknek sajnos mosott, de nem ég ki az ég és még ehhez hasonlók, szóval ez szerintem korrekt, nem csalódunk benne.

Videót HD-ban tudunk felvenni, sztereó hanggal és 29 képkocka/másodperccel. Minősége megszokott, videózásra alkalmas, és még folyamatos fókuszálás is van, erről IDE kattintva lehet megbizonyosodni.

Zenelejátszás a WALKMAN app segítségével oldható meg gyárilag, ebben van equalizer és a többi megszokott csecsebecse, az albumborítótól kezdve az ID3 tag-ig. A minősége átlagos, gyári fülessel is, jobb fülhallgatóval kicsikarható egy kicsivel több.

Videót FullHD-t is le tud játszani, igaz, akadozva, és egy idő után a hang is elvész, de ez amúgy is lényegtelen, ilyen kijelzőn teljesen felesleges. Divx-et is elviszi, de ezen filmet nézni nem nagy élvezet, az egyszer biztos.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.