2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Sommerticket '09. VII. 16-20.

3 ember - 3 nap - 3000 km című eposz egy évvel későbbi folytatása - from V63019

[ ÚJ TESZT ]

2. nap folytatás, este

Ami meg is jött...

Mai feladványunk: ez mi? :D A nyeremény egy Ottakringer... :)

A nap képe... :)

PFT a végefelé...

Most ismét keresztre vártunk...

És a pótlóbuszunk, már St. Pöltenben...

Ober Grafendorba 19:09-kor érkeztünk, ahol már várt a pótlóbusz. Ugyanaz a Setra volt, amivel odafelé mentünk. St. Pöltenbe 19:31-kor érkeztünk meg, innen a következő úticél Wien Westbahnhof, ismét.

A vonatunk a REX3295 sz. vonat volt, ami egy tolt CityShuttle-s ingaszerelvényből állt, de a vonatba volt sorozva egy Schlieren személykocsi is, ám az lezárva közlekedett. Bécsbe a menetidő 1 óra volt, a társaság eléggé punnyadt volt a végére. Láttunk a vonaton egy fura embert, aki mindig szinte kitépte az ajtót a helyéről (mozgásérzékelő van beleépítve, aminek hatására kinyílik) valamint mezítláb mászkált... :) Bécsbe egy 20 perces késéssel, körülbelül 21:00-kor érkeztünk meg. Csabi és Kandúr elment gyrosozni, addig mi 003-mal befoglaltunk egy fülkét a következő vonatunkon, a EN246 sz. "Landesasstellung Mahlzeit 2009" EuroNight vonaton. Vonatunk eléggé hosszúra, 14 kocsisra nyúlott, ehhez azért hozzá kell tenni, hogy ebből 6 kocsi autószállító kocsi volt, ami bizony szépen meg is telt. A maradék 8 kocsiból 2 db hálókocsi, 3 db fekvőhelyes kocsi, és 3 db ülőhelyes kocsi volt, ez utóbbiból 2 db fülkés, a maradék 1 kocsi meg termes volt. A 2 fülkés kocsi közül az egyik kocsi előzetesen volt lefoglalva, a maradék 2 kocsi szabad volt a népnek. Egy fülkét egyből be is foglaltunk, majd sétálgattunk a kocsi körül. Közben az állomásra kb. 40 km/h-ás sebességgel bevágódott egy ICE-vonat, és szépen megállt az ütközőbak előtt... Hááát... Nem szívbajosak... :) Képek St. Pöltentől Wien Westig:

Érkezik a REX, vele megyünk el Wien Westig...

EN246, és a mi kocsink... Wien Westbahnhof

Chopin EN hamarosan indul Krakkóba, közvetlen kocsikat továbbít Minszkbe és Moszkvába...

Megjöttek Kandúrék is, és vártuk a menesztést. Megvártuk a jegyvizsgáló urat is, aki a menesztés után 10 perccel már jött is ellenőrizni, ezután elkezdtünk készülődni az alváshoz. Kajálás, piálás, zoknicsere, illemhelyiség meglátogatása (hogy szépen fejezzem ki magam... :D), majd villanyt levertük, és elkezdtünk megnézni egy South Park-részt. Ha jól emlékszem, a "F*szhátú egér" című részt néztük meg... :D Végére már nem emlékszem, Csabival mi ketten már kidőltünk, de mire vége lett a résznek, felébredtem. De azt hiszem, arra ébredtem, hogy 003 gyomorszájon rúgott, fordulás közben... A vonat legközelebb már csak St. Pöltenben állt meg, azt már senki se várta meg, mindenki bealudt... :)

Jó éjt, reggel találkozunk... :)

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.