2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Silverstone Raven - Az óriás!

Silverstone Raven. Egy név. Egy legenda. Egy ház. Egy csoda. Most essen róla pár szó lentebb.

[ ÚJ TESZT ]

Kezdőlap

Mindig is foglalkoztatott az esztétika, a külső, minden területen. Legyen szó akár számítógépről, akár autóról, bármiről. Én magam is sokat barkácsoltam, barkácsolok, szépítgetek. Sok-sok házam volt, sokat én magam csináltam, sokat vettem, és alakítottam. De meguntam, az állandó szenvedést a régi házaimmal, mert akárhogy alakítottam, nem sikerült teljesen jót összedobni. Se a Stacker 830-as batár, se a CM690-es oly népszerű kuckó nem dobogtatta meg a szívemet. Nemrégiben elhatároztam, hogy úgy ház vásárlására adom a fejem. Bújtam reggeltől – estig a netet, hogy mit is vegyek, mi az amiben elférek, ami tágas, nagy, minőségi és még szép is.

Megtaláltam a Lian Li egyik kuckóját, aztán egyre több Lian Li-t nézegettem. Nem tudtam dönteni, mind szép, és minőségi. Aztán valahogy rátaláltam a Silverstone Raven nevű űrhajójára. Azonnal beleszerettem, de mivel eszeveszett ára volt, inkább néztem az olcsóbb Lian Li-ket. Végül úgy adódott, hogy sikerült erre lecsapni. Ezen alkalomból álljon itt néhány sor és kép erről a csodás házról.
Képek minőségéért előre elnézést, nincsen jobb gépem. Sorry.

Kezdésnek leírom a méretei, mert sokkolóak:

Külső méretek:280x616x660(W,H,D)
Anyaga: alumínium és nagyon jó műanyag
Súlya üresen: 15.0kg
Bővítőhelyek: 1xHotSwap 3.5”, 5x3.5”; 5x5.25”
Alaplapok: Extended ATX, ATX, Micro ATX
Szellőzés: gyárilag két 18cm-es(700rpm) hatalmas venti van az aljába, és 1db 12cm-es(950rpm) a tetejében. Mindegyik halk, maximális fordulaton is.

Intro

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.