2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Silverstone Raven - Az óriás!

Silverstone Raven. Egy név. Egy legenda. Egy ház. Egy csoda. Most essen róla pár szó lentebb.

[ ÚJ TESZT ]

Mégtovább is van, mondjam még?

Az alaplapi tálca túloldalán vannak kábelrögzítők, amik aluból vannak, de rájuk van húzva egy levehetetlen gumiborítás, hogy a kábelek ne vágja el. Kábelelvezetés szempontjából tökéletes a ház, alaplap mellett-mögött végig vannak 4-5cm-es lyukak gumiborítással ellátva.

Hátoldal

Miután szemrevételeztem a házat, következett a beépítés. A ki-bekapcs gomb, reset gomb, csatlakozók gombjainak mind-mind nagyon hosszú kábele van, a ház legvégében levő két lyukon átdugtam(egyébként ide már rálóg az alaplap, de magasak a tartóbakok, a vaskos scythe mugen lefogatója kényelmesen elfér, a kábelekkel együtt az alaplap alatt), és alaplapra rákötöttem.
A túloldalon meg még lógtak is a kábelek.

Hátsó kész

Belül az alaplap bőséggel elfér, hatalmas helye van. A képeken még az 5850-es kártya látszik, ami elég hosszú, de az azóta bekerült 5870-es kártya, ami még legalább 3cm-el hosszabb, az is bőséggel elfér. Hatalmas hely van alattuk.

Ad a házhoz a Silverstone egy keresztpántot, ami simán 2 csavarral oldható, ezeken vannak műanyagfülek. Ők arra hivatottak, hogy a bővítőkártyákat megfogják oldalról, és mivel gumírozott a végük, tökéletesen odatapasztják, kellőképpen merevítik ki a kártyákat, rángatva se mozdulnak el.

Bél

Alul a táphely nagyobb, 1KW fölötti tápokra van tervezve, amik sokkal hosszabbak, mint a rendes tápok. Ezt bizonyítja a fenti kép is. A táp alatt, illetve esetemben még mögött is vastag gumiréteg húzódik, nem rezeg be.

A vinyókeret alján található 18cm-es venti alatt van még egy ventillátornak kilyuggatott, porvédőzőtt hely, de ide én nem tettem semmit, a kábeleket hagytam itt. A ház oldalán látható nyílások, „kopoltyúk” valójában szellőzőként funkcionálnak, és belülről lecsavarozható porvédő fut végig rajta.

Bél2

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.