2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Sommerticket '09. VII. 16-20.

3 ember - 3 nap - 3000 km című eposz egy évvel későbbi folytatása - from V63019

[ ÚJ TESZT ]

Prológus

V63-019* barátom cikkét másodközlöm, az ő szíves engedélyével.

* időközben regisztrált ide :)

Amire szükség lesz: térkép.

Valamint a napok elejénél kattinthatóan beraktam egy térképvázlatot az aznapi utazásokról. Érdemes külön lapon megnyitni, és azon követni az útvonalat.

2009. július 16. @ A 0. nap...

Ahogy a tavalyi beszámolómban megígértem, idén is útnak indultunk felfedezni Ausztriát. Mivel Debrecen nem került közelebb azóta sem az osztrák határhoz, nekem ismét 1 nappal hamarabb kezdődött a túra. :)

Szállásadóm Mr.Csizmás Kandúr volt, ezer köszönet neki. :) Debrecentől a 6103 sz. gyorsvonattal indultam el. Pontosan jött, a vonat élén V43 2160 feszített, 1 A és 3 B kocsit ráncigálva maga után. Sok utas volt, mondanom sem kell, heringparty volt a vonaton, így kénytelen voltam állva utazni. Jegyvizsgáló Ebes után jött, a nemzetközi jegyemet elismerően nézte, majd lekezelte, és jó utat kívánt. :) Igazából a 100-as vonal Debrecen - Szolnok szakasza nálam már teljesen unalmas, szóval erről a vonalról most nem is nagyon tudok mit írni.
Szolnokra pontosan érkeztünk. Itt már szálltak le emberek, és lettek volna is helyek, de ha már eddig kibírtam, akkor ezután is menni fog. :) Szolnokon menesztés, majd 2 mp múlva vészfékezés. Hogy miért, nem tudni. Oldás, majd irány Cegléd. Táj változatlan, semmi érdemleges. Ceglédre pontosan érkeztünk meg. Rózsa IC Budapest-Keleti felől +15 percet késett. Itt át is szálltam a 2511 sz. zónázó vonatra, ezzel jutottam el Monorig. A szerelvény végén V43 2171 állt, majd 5 posta-Bhv és a vonat élén BDt 451 állt. Pilisen előzött meg a késett Rózsa IC, majd Monorig eseménymentes volt az út.
Monoron már várt Kandúr (CSODA TÖRTÉNT!!! PONTOS VOLT!!! :D ), majd a Sparban vásároltunk össze ezt-azt, hazafelé menet meg kielemeztük a Soproni Szőke Ciklont. Eredmény: hidegen talán elmegy. Megérkeztünk, lecuccoltunk, egyeztetés, menetrendböngészés, majd 23:30-kor már aludtunk is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.